• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. maj 2016 - Skoda

SKODA med til VM

SKODA er officiel hovedsponsor for IIHF ishockey VM.

SKODA er officiel hovedsponsor for IIHF ishockey verdensmesterskabet for 24. gang. SKODA er officiel hovedsponsor for IIHF ishockey verdensmesterskabet for 24. gang.

SKODA

Fra 6.-22. maj ser mange sportsinteresserede mod Rusland, hvor ishockey verdensmesterskabet 2016 afholdes. Som den officielle hovedsponsor sætter SKODA Auto en flåde af 45 biler til rådighed for arrangørerne bag verdensmesterskabet med mærkets nye flagskib, SKODA Superb, i spidsen.

Under verdensmesterskabet arrangerer SKODA Auto et væld af forskellige events i de to værtsbyer St. Petersborg og Moskva. Fans af den kølige sport kan blandt andet glæde sig til at se verdens største ishockey hjelm, som måler 2,8 meter og vejer hele 110 kilo. Endvidere afholdes et stor ”World Cup Party”, hvor en parade af SKODA-biler kører på tværs af værtsbyerne sammen med nutidens og fremtidens store ishockey stjerner.

SKODA har stærke relationer til sportsverdenen, hvor ishockey, cykling og motorsport udgør den vigtigste del af virksomhedens sponsorstrategi. SKODA Auto har været den officielle hovedsponsor af IIHF ishockey verdensmesterskaberne siden 1993 og samarbejdet med den internationale ishockeyunion er dermed et af de længst varende sportsponsorater i verden.
SKODA har over 110 års tradition for bilproduktion og har oplevet en fantastisk vækst de seneste år.

Vores modeller er alle særligt målrettet familiernes behov, og modeller som Fabia, Octavia og Superb er alle blandt de mest rummelige biler i deres respektive klasser.
Derudover udgøres modelprogrammet af  microbilen Citigo samt Yeti og Yeti Outdoor, der begge tilhører SUV klassen. De nyeste modeller i SKODA-familien er Rapid Hatchback og Rapid Spaceback.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.