• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. april 2016 - Audi

Audi udtager dansk talent

Audis nye talentskole udtager Nicklas Nielsen.

Foruden Nicklas Nielsen har ungareren, Vivien Keszthelyi, og sydafrikaneren, Sheldon van der Linde, fået en plads i talentudviklingsprogrammet. Foruden Nicklas Nielsen har ungareren, Vivien Keszthelyi, og sydafrikaneren, Sheldon van der Linde, fået en plads i talentudviklingsprogrammet.

Audi

Audi Sport Racing Academy er navnet på Audis nye program, der skal udvikle talentfulde, unge racerkørere. Målet med det toårige program er, at deltagerne ender som professionelle racerkørere. Audi Sport TT Cup-køreren, Nicklas Nielsen, er netop blevet udvalgt.

Nicklas Nielsen og de andre unge talenter vil modtage individuelle træningsprogrammer, der bl.a. omfatter køreundervisning på is og rådgivning om ernæring og selve sporten. Derudover vil de blive instrueret i teknologien bag bilerne og få indblik i håndtering af medier, sponsorer og offentligheden generelt.

Undervejs vil racerkørerne Pierre Kaffer og Rahel Frey i samarbejde med koordinator Sepp Haider fungere som mentorer for de unge kørere, der bl.a. får lov at udvikle deres køreevner på Audi Driving Experience-centret i Neuburg an der Donau, på flere europæiske racerbaner og på isbane-kurser i Sverige og Finland. Træningen vil primært foregå i Audis RS- og R-modeller samt i den nye Audi R8 LMS og i racerbilerne fra Audi Sport TT Cup.

Endnu et attraktivt entry level-program
Audi Sport Racing Academy, der er en del af Audi Driving Experience, udtager op til seks kandidater om året. Målet er at hjælpe unge talenter under 25 videre mod en professionel karriere og gøre dem så dygtige, de kan komme i betragtning som fremtidige Audi Sport-fabrikskørere til DTM og FIA WEC.

”Gennem Audi Sport Racing Academy lukker vi et hul i vores efterhånden omfattende kursusudbud og skærper samtidig den sportslige profil på alle vores aktiviteter”, udtaler Klaus Demel, chef for Audi Driving Experience. ”Med endnu et attraktivt entry level-program styrker Audi sit engagement i motorsport yderligere”.

Foruden Nicklas Nielsen har ungareren, Vivien Keszthelyi, og sydafrikaneren, Sheldon van der Linde, fået en plads i talentudviklingsprogrammet. Mens den kun 15-årige ungarer til en start udelukkende tager ved lære fra undervisningslokalet, vil de to andre sideløbende med akademiets program også videreudvikle deres evner i årets Audi Sport TT Cup. Står de distancen, kan de se frem til muligheden for et sæde i GT3-racerbilen Audi R8 LMS i 2017.
I mellemtiden bliver d. 6.-8. maj den første gang, at Nicklas Nielsen sætter sig bag rattet i Audi Sport TT Cup’en. Her får han fint selskab af endnu et dansk talent, den 22-årige esbjergenser, Patrick Egsgaard.

Løbskalender: Audi Sport TT Cup 2016
6.-8. maj, Hockenheim (Tyskland)
26.-29. maj, Nürburgring (Tyskland)
24.-26. juni, Norisring (Tyskland)
15.-17. juli, Zandvoort (Holland)
09.-11. september, Nürburgring (Tyskland)
23.-25. september, Budapest (Ungarn)
14.-16. oktober, Hockenheim (Tyskland)

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.