• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. marts 2016 - Skoda

SKODA Service Challenge

Se vinderne af dette års SKODA Service Challenge.

Vinderne af den danske afdeling af konkurrencen SKODA Service Challenge. Vinderne af den danske afdeling af konkurrencen SKODA Service Challenge.

SKODA

SKODA Service Challenge er både en national og international konkurrence for mærkets reservedelsmedarbejdere, serviceteknikere og servicerådgivere. SKODA Service Challenge består af flere forskellige konkurrencer, der rummer både teoretiske og praktiske udfordringer.

Kundetilfredshed er en nøglefaktor, når SKODA-værkstederne vurderes af kunderne. For konstant at sætte kundetilfredsheden i højsædet har SKODA etableret denne konkurrence blandt landets bedste værkstedsmedarbejdere. Konkurrencen har derfor fået betegnelsen SKODA Service Challenge.

Foruden en lang række krævende praktiske opgaver skulle alle deltagerne besvare en kompliceret teoretisk opgave, som indeholdt en bred vifte af spørgsmål omkring SKODA-produkterne og mærkets historie. Resultatet af alle disse anstrengelser udmøntede sig i, at SKODA kunne udpege de værdige vindere og dermed de fire repræsentanter, som skal repræsentere SKODA organisationen i Danmark ved den Internationale Service Challenge finale.

De respektive serviceområder fik følgende vindere:
Servicerådgiver Robert Bech ‐ Centrum Biler Haderslev ApS
Diagnosetekniker Henrik Svane – Bjørn Caning´s Eftf. A/S, Brøndby
Servicetekniker Kasper D. Larsen – Maul Biler A/S, Skanderborg
Reservedelsekspedient Anders Veng – Bilernes Hus A/S, Silkeborg

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.