• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. marts 2016 - Renault

Se Kevins Formel 1 racer

Se Kevin Magnussens nye Formel 1 racer fra Renault.

De sorte og gule farver leder tankerne hen på racerbanerne i historisk sammenhæng. Renaults første Formel 1 racer RS01 fra 1977 var også gul og sort. De sorte og gule farver leder tankerne hen på racerbanerne i historisk sammenhæng. Renaults første Formel 1 racer RS01 fra 1977 var også gul og sort.

Renault

Renault Sport Formula One Team har netop afsløret det endelige udseende på Kevins Formel 1 bil. Den er i den grad gul, og er en hyldest til Renaults første Formel 1 bil fra 1977.

Badegæsterne fik lidt af en overraskelse, da de på stranden i Melbourne så et overdimensioneret surfbræt med en gul Formel 1 racer komme sejlende ind på stranden. På brættet stod Kevin Magnussen og hans medkører Jolyon Palmer - sammen med deres nye Formel 1 racer.

Årsagen var et photoshoot forud for sæsonens første Grand Prix, der køres i Melbourne, Australien. De, der spekulerer på, om bilen når at blive tør til søndagens race, kan være helt rolige. Det var en showcar, der var placeret ovenpå det 7,5 meter lange surfboard. 

Cyril Abiteboul, direktør for Renault Sport Racing sagde om den aparte begivenhed.

”Vi er naturligvis i Formel 1 for at få så mange point så muligt på racerbanen, men også for at tiltrække opmærksomhed uden for banen, så vi fik denne ide. Og jeg tror, det er første gang en Formel 1 bil har surfet. Det passer perfekt til det australske tema, men det viser også at Renault er ensbetydende med eventyr og passion – præcis som vores normale biler”, siger Cyril Abiteboul.

De sorte og gule farver er signaturfarver for Renault Sport, men er også farver, der leder tankerne hen på racerbanerne i historisk sammenhæng. Renaults første Formel 1 racer – kaldet RS01, der kørte i 1977 var også gul og sort.

Hvordan klarer Kevin weekendens løb? Kom med dit bud her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.