• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2016 - Audi

Se prisen på Q3 Performance

Audi klar med prisen på den nye Audi RS Q3 Performance.

Det tredje medlem af RS performance-familien kan nu bestilles til en pris, der starter fra 932.890 kr. Det tredje medlem af RS performance-familien kan nu bestilles til en pris, der starter fra 932.890 kr.

Audi

Mere power, eksklusivt udstyr og et imponerende udvendigt design gør Audi RS Q3 performance til premium-brandets nye topmodel inden for SUV-segmentet. Det tredje medlem af RS performance-familien, der i disse dage har verdenspremiere i Genève, kan nu bestilles til en pris, der starter fra 932.890 kr.

Det centrale element hos den kraftfulde SUV er Audis legendariske femcylindrede motor, der har været kåret som ”International Engine of the Year” i sin klasse seks gange i træk. I forhold til RS Q3 har Audi øget 2.5 TSFI-motorens ydelse med 27 hk mere power, så den når fra 0 til 100 km/t på 4,4 sek. og har en tophastighed på 270 km/t.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.