• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. februar 2016 - Renault

Prisregn over Renault

Renault fik hænderne fulde til prisuddeling.

Der var hele tre priser til Renault ved Internationale Automobile Festival. Flotteste bil, bedste TV reklame og bedste designer. Der var hele tre priser til Renault ved Internationale Automobile Festival. Flotteste bil, bedste TV reklame og bedste designer.

Renault

Den Internationale Automobile Festival sendte ikke færre end tre priser i hænderne på Renault ved den netop overståede prisuddeling. Bedste design, bedste designer og bedste reklame.

Ved den 31. Festival Automobile International (FAI) forleden i Paris fik Renault hænderne fulde.

Hele tre store priser gik til Renault. Den første for ”Most Beautiful Car of the Year 2015”. Det blev den helt nye Renault Talisman, der løb med den hæder. En bil, der introduceres på det danske marked i maj måned, men som allerede er begyndt at poppe op på vejene i Sydeuropa.

Bilen hører hjemme i det store firmabilssegment, hvor der det ofte er det lidt konservative design, der dominerer. Men ikke hos Renault Talisman, der er bred og muskuløs. Og så er det en bil med så mange tekniske nyskabelser, at ingen anden i segmentet tilbyder det samme.

Renaults chefdesigner vandt pris
Den anden store pris gik helt fortjent til Renaults chefdesigner Laurens van den Acker, der i den grad har transformeret Renaults designsprog. Prisen gives efter et særdeles travlt år i Renaults designafdeling.

2015 bød således på lancering af ikke færre end fire forskellige modeller. Renault Espace, Renault Kadjar, Renault Talisman og Renault Mégane. Alle fire modeller er kendt for deres unikke Renault design.

Laurens Van den Acker sagde efter prisen:
” Det er priser som denne der opmuntrer os til at fortsætte vores designstrategi. Vore brand signature – Passion for Life – fortæller historien om det skift vi har gjort i Renaults designafdeling”, sagde Laurens van den Acker.

Make your time great
Den sidste pris gik til den unikke kampagne ”Make your time great”. TV kampagnen, der gik forud for lanceringen af Renault Espace. I denne var frontfiguren Kevin Spacey, der måske er bedst kendt som præsident Frank Underwood i Netflix serien House of Cards, men som derudover har en perlerække af markante roller på sit CV.

”Vi er ekstremt stolte over at have modtaget denne pris. Og vi er stolte over den effekt den unikke kampagne har haft. Det er en illustration af Renaults ambitioner” sagde Renaults globale marketingdirektør Michael van der Sande.

Den spektakulære festival har eksisteret siden 1986 og hylder biler og design.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.