• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. september 2015 - Audi Danmark

Audi Danmark

Nyt eksklusivt bilhus i Nordsjælland

Audi Danmark

Danmarks førende premiumbilmærke tog den 9. september det første spadestik til et nyt eksklusivt bilhus efter international standard i Nordsjælland.


Både hele Audis øverste ledelse men også Semler Gruppens direktion deltog i festlighederne.

Audi har fart på i Danmark, og Semler Gruppen, der er importør af Audi i Danmark, har derfor valgt at udvide repræsentationen i Nordsjælland ved at investere i et helt nyt, internationalt Audi bilhus, der både bliver større, mere eksklusivt og mere Audi end det nuværende. Audi har indtil videre tilsvarende bilhuse af international standard i Gladsaxe og Fredericia.

- Det nye bilhus indgår i Semler Gruppens overordnede vækststrategi og skal være med til at udbygge Semler Gruppens position som Danmarks største koncern indenfor bilbranchen, hvor vi kan tilbyde vores kunder et bredt udbud af biler i alle segmenter, siger Michael Pram Rasmussen, bestyrelsesformand i Semler Gruppen.

Spadestikket blev taget på den nye lokation i krydset Usserød Kongevej og Egedalsvej, der er tæt på det eksisterende bilhus, og selvom placeringen nu er lige på den anden side af kommunegrænsen og derfor i Fredensborg Kommune, vil det nye bilhus også fremover hedde Audi Hørsholm.

- Det nye bilhus er en del af Audis eksklusivstrategi, og vi understreger hermed Audis position som importør af premiumbiler. Hos Audi oplever vi en stor og stigende interesse for mærket med de fire ringe, og det forpligter naturligvis. Derfor er vi også rigtig glade for nu at have taget det første spadestik i retning af at kunne tilbyde vores mange kvalitetsbevidste kunder en endnu bedre og mere eksklusiv oplevelse, når de besøger os i vores nye bilhus, siger Thomas Jöhncke, administrerende direktør for Semler Premium.

Audi Hørsholm med filialchef Thomas Wargo i spidsen har historisk delt lokaler med Volkswagen hos Bo S. Johansen, og selvom det altid har fungeret yderst tilfredsstillende, så glæder begge parter sig til nu at få mere plads til det enkelte mærke. Det sker, når Audi Hørsholm flytter over i det nye bilhus ved udgangen af 2016, hvor det nye bilhus forventes at stå klar.

C.C. Contractor har ansvaret
Det er entreprisefirmaet C.C. Contractor, der har ansvaret for at bygge det nye bilbus, og Audi Hørsholm er i gode hænder her, for det er samme firma, der også har bygget de tilsvarende bilhuse i Fredericia og Gladsaxe.

- Vi kan se i Fredericia og Gladsaxe, at omgivelserne har betydning for kunderne, og det er vigtigt for os, at kunderne føler sig velkomne i vores bilhuse, og at det er et sted, de har lyst til at opholde sig, mens vi f.eks. servicerer deres bil, siger Klaus Frøkjær, direktør for Audis forretninger i Danmark.

Til stede ved første spadestik var blandt andre:

Borgmester Morten Slotved fra Hørsholm Kommune
Borgmester Thomas Lykke Pedersen fra Fredensborg Kommune
Direktionen for Semler Gruppen, Jens Bjerrisgaard og Kim Skovgaard Rasmussen
Administrerende direktør for Semler Premium, Thomas Jöhncke
Audi detaildirektør, Klaus Frøkjær
Filialchef for Audi Hørsholm, Thomas Wargo
Administrerende direktør for Autohuset Hørsholm, Bo Sejr Johansen
Direktør for Semler ejendomme, Jørgen Bjerregaard
Repræsentanter for C.C. Contractor
Bygherrerådgiver DAR, Søren Jeppe

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.