• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. juli 2015 - Peugeot Danmark

Automobiles Peugeot fortsætter positiv tendens

Salgsfremgang på 6,7% i Europa

Peugeot Danmark

Halvårsregnskabet for 2015 fra PSA Peugeot Citroën tegner et klart billede af, at Automobiles Peugeot er ”Back in the Race” – der er salgsfremgang i både Europa, Asien, Mellemøsten og Afrika.

Peugeots salg i Europa er i årets første 6 måneder øget med 6,7 %, hvilket i høj grad skyldes succes for mærkets nye bestseller, Peugeot 308, der er den tredje mest solgte model i C-segmentet i Europa og samtidig har indtaget førstepladsen på det franske marked.

I Danmark er salget af 308 steget med hele 75 % i forhold til samme periode sidste år, og det placerer den på en andenplads i segmentet – kun et mulehår fra førstepladsen.

I B-segmentet fastholder Peugeot sin position som et af de mest populære mærker, hvilket tydeligt ses på det danske marked, hvor Peugeot 208 er den mest solgte model i klassen. B-SUV segmentet fortsætter den stigende popularitetskurve i Europa.

Peugeot 2008 ligger som nummer to i dette segment og i tråd med mærkets up-market strategi udgør de højeste udstyrsniveauer hele 57 % af salget.

Global succes for ”Back in the Race” strategien
For andet år i træk er Peugeot et af de hurtigst voksende internationale brands på det kinesiske marked.

Salget første halvår steg med mere end 11 %, hvilket især blev boostet af SUV-modellerne 2008 og 3008, der tegnede sig for en fremgang på 34 %. Også den nyligt lancerede 408 sedan oplever succes og har fået en fremragende start med et salg, der er 68 % højere end forgængeren.

Peugeot konsoliderer også sin position i Mellemøsten og på det afrikanske marked, især i Tyrkiet og Algeriet, hvor der opleves en kontinuerlig vækst.

Samtidig er markedsandelen i Sydkorea steget med eksplosiv fart og kan noteres for en fremgang på 162 %.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.