• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. juli 2015 - Volkswagen Danmark

Ny Volkswagen Touran

Introduceres i oktober 2015

Efterårets nye lancering - Den nye Touran Efterårets nye lancering - Den nye Touran

Volkswagen Danmark

I efteråret lancerer Volkswagen en ny og større Touran, der med et nyt Fold-Flat-sædesystem byder på mere komfort, plads og fleksibilitet.


Raffinerede TDI-dieselmotorer og TSI-benzinmotorer, der yder fra 110 til 190 hk, sikrer suveræn køreglæde og op til 19% lavere forbrug.

Funktionalitet:

Balancen mellem rummelighed, funktionalitet og fleksibilitet har gjort Touran til en succes, men her sætter den nye Touran igen standarden.

130 mm ekstra længde, hvoraf de 113 mm er mellem akslerne, giver mere benplads, og det nye Fold-Flat-sædesystem med Easy-Entry øger fleksibiliteten og er mere brugervenligt.

Touran markedsføres i Danmark udelukkende som syv-personers med tre separate bagsæder på anden sæderække og to bagsæder på tredje sæderække. Alle fem bagsæder kan nemt foldes fladt ned, så Touran kan rumme fra 633 til 1.857 liter bagage.

Motor:
Touran introduceres med seks TDI-diesel- og TSI-benzinmotorer, der er op til 19% mere brændstoføkonomiske. Afhængig af motor kan Touran bestilles med 6- eller 7-trins DSG-gearkasse, hvilket er standard (6-trins) på 1,8 TSI og (7-trins) 2,0 TDI.

Touran introduceres til oktober og koster fra 299.996 kr. for en 110 hk 1,2 TSI Trendline, og med dieselmotor begynder priserne ved 334.997 kr. for en 110 hk 1,6 TDI Trendline.

Er du nysgerrig - Læs mere her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.