• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. april 2015 - Peugeot Danmark

Ny Peugeot 208

Særlig teksturlak - Ice Grey og Ice Silver.

Det er første gang, at en serieproduceret bil tilbydes med denne unikke laktype, som har været igennem fire års udviklingsproces og kræver en helt speciel produktionsteknologi.

Ice, Ice baby!
Da den nye 208 havde verdenspremiere i Genève, stod den i en ny pangfarve, Orange Power, som meget rammende signalerer dynamik og modernitet.

Nu udvider Peugeot farvepaletten og præsenterer to nye og helt unikke teksturlakker, der bryder med normerne: Ice Grey og Ice Silver.
De fremstår på én gang både mat og med et satinskær, hvilket fremhæver bilens linjer samtidig med, at de leger med lyset og frembringer et anderledes lysspil.

Teknologisk haute couture lak
Disse teksturlakker repræsenterer en teknologisk milesten, som er understøttet af en international patent. De bliver fremstillet på Poissy fabrikken i Frankrig og det har taget næsten fire års udviklingsarbejde at integrere denne særlige lakering i produktionen.

Normalt ville en speciallakering af denne karakter være håndlavet, hvilket gør den til en dyr option, men som den første producent i verden har Peugeot udviklet en metode, der gør det muligt at serieproducere biler med teksturlak.

De første grundere med bl.a. anti-korrosion er de samme som ved konventionel metallak, mens den egentlige nytænkning kommer til udtryk i sammensætningen af teksturlakken. Lakken består af tekstur forbindelser, mens også fine silica partikler og mikro bobler af polyamid. Silica partiklerne i lakken giver et mat udseende og en ru overflade, mens polaymid boblerne giver den særlige tekstur.

Med de nye teksturlakker viser Peugeot, at lysten til at tænke anderledes og udvikle sig gælder alle områder i produktionen. De matcher de kvaliteter, som den nye 208 er bygget på og illustrerer
Peugeots move up-market.

Et frisk pust af mentol eller lime

Ud over den innovative farvepalet er der også mulighed for at udstyre den nye 208 med to forskellige personaliseringspakker:

Menthol White og Lime Yellow, som bl.a. indbefatter en ”EQUALIZER” kølergrill med 3-D farveeffekt, Peugeot-bogstaver i den pågældende farve, detaljer i sort lak og tofarvede spejlskaller. Indvendigt er kabinen prydet af diverse farvedetaljer som syninger på læderrat, dørpanel, sportssæder osv., striber på dørhåndtag og særligt stofindtræk.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.