• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. marts 2015 - Peugeot Danmark

Peugeot Danmark

Ny Partner fra Peugeot

Nu præsenterer Peugeot en opdateret udgave af både Peugeot Partner Tepee og Partner Van.

Begge modeller har bevaret de værdsatte dyder som fleksibilitet, pålidelighed og imponerende rummelighed – men nu er der tilsat et nyt design, endnu højere sikkerhed, moderne telematik og ny motorteknologi, hvilket giver helt nye muligheder.
 
Et mere robust og udtryksfuldt design
Både Partner Tepee og Partner Van er blevet udstyret med en ny front, der udstråler styrke og robusthed. Løve-logoet er rykket fra sin vante plads på motorhjelmen og er nu integreret i den nye kølergrill, som dominerer den re-designede kofanger, der er indrammet af Peugeot-forlygterne.

Kofangeren er udstyret med plastbeskyttelse, som både gør den mere holdbar, men som også er let at udskifte i tilfælde af ridser og mindre buler. Tågeforlygterne og kørelyset med LED (Outdoor-niveau) giver Partner en ny signatur, og deres placering nederest i hvert hjørne forstærker indtrykket af robusthed.

Et mobilt kontor med fokus på funktionalitet

Den komfortable og ergonomiske kabine er udstyret med nyeste generation af telematik. En 7” farve touch skærm er integreret i midterkonsollen og er standard eller option afhængigt af niveau.

Den giver nem adgang til bilens forskellige systemer som trip computer, radio, digital DAB radio, jukebox musik (integreret harddisk) eller bærbare enheder, håndfri telefoni og navigation.

Peugeot Partner er et produkt af sin tid og har således mulighed for både Bluetooth, USB-port, Aux-indgang og MirrorScreen, der fungerer som et spejl af førerens smartphone, hvilket giver adgang til telefonens funktioner som navigation, musik og andre downloadede applikationer.

Den nye Peugeot Partner lanceres i Danmark i juni 2015.

Læs hele artiklen her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.