• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. marts 2015 - FDM

Ny VW er Årets Bil i Europa 2015

FDM pressemeddelelse

VW Passat blev mandag kåret som Car of the Year 2015 på den store biludstilling i Genève. VW Passat blev mandag kåret som Car of the Year 2015 på den store biludstilling i Genève.

Rammerne var endnu en gang den store biludstilling i Genève i Schweiz, da den ærefulde titel som Car of the Year 2015 blev uddelt mandag eftermiddag.

Titlen gik i år til VW Passat med 340 point foran Citroën C4 Cactus med 248 point og Mercedes-Benz C-klasse med 221 point. I alt syv biler var med i opløbet.

”VW Passat er en komplet bil, der på alle områder repræsenterer den nyeste teknologi. Bilen løser på en gang opgaven med at kombinere en høj brugsværdi og en høj grad af sikkerhed."

Læg dertil et meget omfattende motorprogram, som også omfatter en opladningshybrid, der er med til at minimere CO2-udledningen. Selv om der var flere spændende biler med i opløbet, mener jeg, VW Passat samlet er et oplagt og rigtigt valg som Car of the Year 2015,”
sagde Søren W. Rasmussen, der selv havde VW Passat som sin favorit, efterfølgende.

Det er 52. gang, at prisen uddeles. Bag uddelingen står en jury bestående af 58 biljournalister fra 22 lande. FDMs biltekniske redaktør Søren W. Rasmussen er eneste danske medlem.

Jurymedlemmerne har hver skulle fordele 25 point blandt de syv biler med ti point som det højeste antal til en enkelt bil. Der er desuden krav om, at mindst fem af de syv biler skal have point. 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.