• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. marts 2015 - Volkswagen

Verdenspremiere

Ny Volkswagen Touran

Den nye Touran er større, mere rummelig og alligevel op til 19% mere brændstoføkonomisk end forgængeren. Den nye Touran er større, mere rummelig og alligevel op til 19% mere brændstoføkonomisk end forgængeren.

Efter 1,9 millioner solgte eksemplarer af Touran, viser Volkswagen nu anden generation af bilen.

Siden Touran blev introduceret i 2003 har den formået at indtage positionen som en af de mest solgte i den kompakte MPV-klasse.

Høj funktionalitet, rummelighed og fleksibilitet, kombineret med høj kørekomfort og eksemplarisk køredynamik har gjort den populær hos både familier og firmaer.

Efter 12 år og 1,9 millioner solgte eksemplarer, står den nye Touran klar til at skrive et nyt kapitel i succeshistorien. Det er en komplet nyudviklet Touran bygget på en version af MQB-modulplatform, der også benyttes i Golf, Golf Variant, Golf Sportsvan,Passat og Passat Variant.

Den nye Tourans design er mere dynamiske proportioneret takket være en 130 mm længere totallængde samt korte udhæng for og bag.

Touran findes både som fem- og syv-personers bil, men kun sidstnævnte vil blive markedsført i Danmark.

Bagagerumskapaciteten er også forbedret i Touran, der nu kan rumme op til 917 liter, når tredje sæderække er foldet ned og der læsses op til taget.

Komfort, kvalitet og funktionalitet
har også fået et løft på de forreste pladser i den nye Touran, der har et nydesignet instrumentbord med et mere førerorienteret layout.

Den nye Touran forventes introduceret i Danmark i løbet af efteråret, det danske udstyrsniveau samt priser ligger endnu ikke fast.

Læs fuld beskrivelse af den nye Touran her.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.