• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. februar 2015 - Toyota

Toyota løfter sløret for ny Avensis

Nyt design, nyt interiør og nye motorer.

Toyota løfter nu sløret for de første billeder af de nye Toyota Avensis, der får verdenspremiere på den interntionale biludstilling i Geneve i begyndelsen af marts.

En af de meste populære biler i Danmark i den store mellemklasse Toyota Avensis, får nu både nye klæder, nyt interiør og nye motorer.

De første billeder viser primært den nye Toyota Avensis forfra, så man må altså vente til den officielle verdenspremiere med at se bilen fra andre vinkler og på at få flere informationer om, hvad der gemmer sig bag det ydre.

Toyota kan dog allerede nu fortælle, at den nye Avensis er desginet på Toyotas designcenter ED2 i Nice i Frankrig, udviklet af Toyotas europæiske udviklingsteam i Belgien og som sin forgænger vil blive bygget på Toyota-fabrikken i Burnaston i England.

Med et nyt skarpt design, høj komfort, innovativt sikkerhedsudstyr samt nye kraftige og mere effektive motorer er den nye Avensis designet og udviklet til at kunne opfylde de behov, både firmabilsbrugere og private bilejere har.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.