• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. februar 2015 - Audi Danmark

Audi Sport TT Cup

Ny one-make cup for unge talentfulde kørere

Der har været en overvældende interesse for den nye Audi Sport TT Cup, og arrangørerne modtog hele 165 ansøgninger til de 18 pladser.

De 18 pladser er blevet tildelt ved en etapevis udvælgelsesproces, mens ekstra 6 pladser vil blive besat med skiftende gæstekørere.

De 18 kørere kommer fra i alt 13 lande fordelt på 3 kontinenter, og gennemsnitsalderen er 20 år, hvor den yngste kører er 16 år, mens den ældste er 25 år. Audi Sport TT Cup understreger med dette netop Audis support af talentfulde unge kørere, der med Audi Sport TT Cup får en mulighed for at komme ind i motorsportsverdenen.

Fra Danmark har den unge talentfulde kører Nicolaj Møller Madsen, der selv har et defineret mål om at køre Le Mans i 2017, fået en plads blandt de 18 kørere.

Den nye Audi one-make cup vil blive afholdt i alt 6 gange i 2015 med to løb hver gang. Sæsonen starter den første weekend i maj ved det første DTM, der køres på Hockenheim banen.

Race-versionen af den nye Audi TT leverer 310 hk med en vægt på kun 1.125 kg. Ved hjælp af en såkaldt push-to-pass funktion kan den to-liters TFSI motor kort boostes med 30 hk. Alle biler vil blive centralt stillet til rådighed af Quattro GmbH.

Audi Sport TT Cup 2015 kalender:
1.-3. maj:   Hockenheim (D)
26.-28. juni:   Norisring (D)
31. juli – 2. aug:  Red Bull Ring (A)
11.-13. sep:  Oschersleben (D)
25.-27. sep:  Nürburgring (D)
16.-18. okt:  Hockenheim (D)


 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.