• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. januar 2015 - Suzuki Bilimport Danmark

Suzukis nytårsshow

Ny Swift model og S-Cross modellen

Suzuki tager hul på det nye år med sit traditionsrige Nytårsshow, der afholdes i weekenden den 10. – 11. januar. Suzuki tager hul på det nye år med sit traditionsrige Nytårsshow, der afholdes i weekenden den 10. – 11. januar.

Årets Suzuki Nytårsshow favner hele programmet af Suzukis økonomiske biler, men der er særlig fokus på en ny og speciel Swift kampagnemodel og på S-Cross, der har brudt grænsen for, hvor meget crossover man kan få for under 190.000 kroner.

Lækker Swift Style model
Den køreglade Suzuki Swift starter prismæssigt ved kr. 109.990 for 3-dørs modellen og kr. 127.990 for en veludstyret 5-dørs model. Med introduktionen af den nye Dualjet motor, der forener høj ydelse (90 hk) med lavt forbrug (23,3 km/l iflg. EU-normen), er salget af Swift i 2014 rykket et gear opad.

Og med introduktionen af en ny og særlig Style kampagnemodel forventes det, at Swift modellen får en flyvende start på det nye år. Her får man nemlig en lækker og velkørende bil, der byder på specielt udstyr som indtræk med læderdetaljer, sportsrat i læder, flotte alu-fælge i sort og sølv design, LED kørelygter og en ny kølergrill med krom.

Og selvfølgelig har Style modellen også 7 airbags, aircondition, fartpilot, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio samt fjernbetjent centrallås. Og med en pris på den 5-dørs Style model, der starter ved kun kr. 139.990, regner Suzuki med, at der bliver rift om modellen, der fås i 4 farver og kun kommer til landet i begrænset antal.

S-Cross fra kun kr. 1.995/måned inkl. service
Markedsprisen for en stor crossover ligger omkring en kvart million kroner, men Suzuki S-Cross fås fra under 190.000 kroner, hvilket gør den til et af de mest attraktive bud på en moderne familiebil i dagens Danmark. S-Cross kombinerer køreglæde med praktiske kvaliteter som en utrolig stor og rummelig kabine samt et af klassens største bagagerum.

Samtidig er siddepositionen behagelig høj, og sikkerheden har EuroNcap bedømt til de maksimale 5-stjerner. Motormæssigt er der valg mellem 120 hk stærke benzin- eller dieselmotorer, ligesom S-Cross også fås med Suzukis nyeste 4WD system AllGrip, der sørger for maksimal fremkommelighed og vejgreb under de fleste vejr- og vejforhold. Og på udstyrsfronten tilbydes S-Cross i fire versioner fra den billigste Family og op til Exclusive modellen.

Suzuki forhandlerne er klar til at byde 2015 velkommen i weekenden den 10. – 11. januar, hvor der også er en god marcipan-nytårsgave til de første besøgende hver dag.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.