• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. oktober 2014 - SEAT Danmark

SEAT har succes med nye LEON

"Det ser ud til at størrelsen alligevel betyder noget"

Nu oplever de danske SEAT-forhandlere så massiv interesse for den nye udgave af  den større model, Leon, der for nyligt er kåret som bedst i klassen i stor tysk undersøgelse. Nu oplever de danske SEAT-forhandlere så massiv interesse for den nye udgave af den større model, Leon, der for nyligt er kåret som bedst i klassen i stor tysk undersøgelse.

SEAT har stor succes med de mindre modeller, og mærket er da også vokset markant over de sidste par år i Danmark.

Nu oplever de danske SEAT-forhandlere så massiv interesse for den nye udgave af  den større model, Leon, der for nyligt er kåret som bedst i klassen i stor tysk undersøgelse. Det ser ud til, at størrelsen alligevel betyder noget, lyder det fra SEATs direktør.

Spanske-tyske SEAT har – ikke mindst de seneste år – investeret massivt i at optimere kundefokus- og service hos sine forhandlere. Det giver nu pote hos SEAT Danmark, der oplever en øget kundetilfredshed og ikke mindst stor interesse for den nye, større model, Leon, der er kørt lige i hjertet på børnefamilierne og firmabilsegmentet. Der er således solgt over en tredjedel flere Leon i år i forhold til samme periode sidste år.

- Hvor minibilerne i de seneste år har domineret bybilledet i Danmark, så ruller de større modeller i stigende grad nu også ud på vejene. Kunderne efterspørger den rummelighed og komfort, som den nye Leon giver. Modellen, der især er populær hos børnefamilierne og som firmabil, er spækket med det nyeste tilgængelige sikkerhedsudstyr, og den scorer topkarakterer hos Euro NCAP, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Ikke kun en dansk-favorit
Det er ikke kun i Danmark, at man har fået øjnene op for SEAT Leon. Ifølge en nylig, stor, tysk undersøgelse fra analysebureauet J.D. Power er SEAT Leon nemlig den bil i sin klasse, ejerne er mest tilfredse med. Her scorer modellen blandt andet toppoint, når det gælder kvalitet, pålidelighed, appel, samlede ejeromkostninger og servicetilfredshed.
Parametre, der ifølge Jesper Stoltenberg-Mathiesen, appellerer til danske bilkøbere – ikke mindst hos firmabilisterne.

- Vores kunder vender retur til os og er meget tilfredse med Leon, størrelsen på bilen og den kvalitetsoplevelse, bilen giver. Jeg er ret sikker på, at SEAT Leon også ville ligge i toppen, hvis en lignende undersøgelse blev gennemført i Danmark, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.