• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. september 2014 - Toyota

Toyota C-HR Concept

Toyotas vision for ny crossover med dramatisk design

Toyota C-HR Concept afslører ny og fremtidig designretning for andre kommende Toyota-modeller. Toyota C-HR Concept afslører ny og fremtidig designretning for andre kommende Toyota-modeller.Toyota løfter sløret for sin nye crossover og viser for første gang billeder af konceptbilen med navnet Toyota C-HR Concept, der får et dramatisk design, og nok skal vække opsigt ved verdenspremiere på den internationale biludstilling i Paris i oktober.

Design
Med et vovet og særdeles dramatisk design er en ny crossover konceptbil fra verdens største bilproducent Toyota klar til at indtage den internationale biludstilling i Paris i begyndelsen af oktober. Konceptbilen med navnet Toyota C-HR Concept er en hybridbil og giver en indikation af, hvad det er for en bil, Toyota vil introducere i den kompakte mellemklasse.
Der er ingen tvivl om, at det ekspressive design vækker opsigt med særlige diamantformede designdetaljer og et karosseri, hvis linjer flere steder minder om en facetslebet og yderst holdbar ædelsten.

Fronten af Toyota C-HR Concept er ikke bare en videreudvikling af Toyotas karakteristiske design med en markant front, men afslører også for første gang en ny og fremtidig designretning for andre kommende Toyota-modeller.
Fra siden danner det facetslebne karosseri, de volumniøse hjulkasser, store fælge og aggressivt kantede bageste skuldre sammen med den elegante kabineprofil et fuldendt indtryk af en bil, der vil frem i verden. Et par karakteristiske, højt placerede og nærmest flydende baglygter forstærker bagtil indtrykket af konceptbilens brede skuldre.

Toyotas nye crossover konceptbil får en central rolle på Toyotas stand ved den internationale biludstilling i Paris, der løber fra 4. til 19. oktober.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.