• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. september 2014 - Nissan.dk

Ny Nissan Pulsar

Rummelig, flot og spækket med teknologi

Nissan Pulsar kommer til at starte med i to motor varianter - begge med turbo. En 1.2 liters benzin DIG-T med 115 hk og et brændstofforbrug på op til hele 20 km/l Nissan Pulsar kommer til at starte med i to motor varianter - begge med turbo. En 1.2 liters benzin DIG-T med 115 hk og et brændstofforbrug på op til hele 20 km/l


Nissans passion for innovation og teknologi har ændret markedet for familiebiler i løbet af de seneste 7 år. Med samme designmæssige tilgang og originale tankegang, som har dannet grundlag for mærkets crossover-modeller, udvider Nissan endnu en gang sin modelrække – denne gang med en spændende, helt ny familie-hatchback ved navn Pulsar.•Den nye Pulsar bringer Nissans passion for innovation og design ud til et endnu større publikum med priser fra kr. 209.900
•Til salg nu. Kan ses og prøves hos Nissan forhandlerne fra midt november
•Skaber nye forventninger i C-segmentet med prisbelønnede teknologier som fx Nissan Safety Shield
•Klassens bedste indretning med segmentets største akselafstand og benplads
•Kraftfulde, men brændstoføkonomiske motorer – ale med turboladning
•Designet og konstrueret til Europa og produceret på Nissans fabrik i Barcelona


Med en kombination af dristigt design, tekniske innovationer og klassens bedste rummelighed i kabinen tilfører den nye Pulsar en helt ny dimension til C-segmentet.
Introduktionen af Pulsar understreger Nissans ambition om at levere intelligent design og tekniske innovationer til det bredest mulige publikum. Pulsar er designet og konstrueret til at appellere til en bred vifte af købere lige fra personer, der går en klasse ned fra D-segmentet, til familier, der ikke længere har plads nok i en bil fra B-segmentet. Den viser Nissans evner inden for design og introducerer en lang række bilteknologier, hvoraf flere er helt nye i segmentet. Med Pulsar år kunderne adgang til en bil og en køreoplevelse på højeste niveau, uden at prisen ligger i den dyre ende.

Genkendelse:

Den nye Pulsar kan straks genkendes takket være Nissans V-formede kølergrill, de boomerangformede signaturforlygter og de muskuløse former. Den er designet og konstrueret til Europa, og den skal produceres på Nissans fabrik i Barcelona.
Med samme DNA, som giver Qashqai og X-Trail deres kraftfulde udstråling på vejene, har Pulsar også tre stærke linjer med detaljer, der tilsammen skaber en elegant og atletisk form. Som mærkets øvrige modeller er Pulsar karakteriseret af store hjulkasser, en skrånende hoftelinje og en flydende profil.
Det selvsikre design fortsætter indvendigt, hvor materialer i høj kvalitet er integreret med Pulsars imponerende høje udstyrsniveau.
Takket være klassens længste akselafstand (2.700 mm) og en velgennemtænkt indretning kan Pulsar byde på væsentligt mere benplads og skulderplads bagi end konkurrenterne i segmentet. Med 692 mm benplads har Pulsar faktisk mere knæplads end gennemsnittet i D-segmentet. Alligevel har den kompakte ydre mål (længde 4.385 mm), så den er nem at parkere i byområder, hvor pladsen er trang.

Som Nissan kunderne efterhånden forventer det, er den nye Pulsar spækket med økonomisk overkommelige og nyttige teknologier, der gør kørslen mere sikker og komfortabel. Nissans ry for at introducere banebrydende teknologier i de forskellige segmenter er blevet styrket med et stort antal features, der normalt er forbeholdt biler i luksusklassen. Teknologierne omfatter Nissans berømte Safety Shield-system med Moving Object Detection, vognbaneassistent og advarsel om biler i den blinde vinkel. Nissans revolutionerende Around View Monitor tilfører endnu mere avanceret teknologi til segmentet, og det samme gælder den nyeste generation af NissanConnect system, som giver nem integrering med smartphones og komplette navigationsfunktioner.

Tre velkendte udstyrsversioner
Nissan Pulsar kommer til at starte med i to motor varianter - begge med turbo. En 1.2 liters benzin DIG-T med 115 hk og en startpris på kr. 209.900 og et brændstofforbrug på op til hele 20 km/l. Samt en 1.5 dCi diesel, der yder 110 hk og har et drejningsmoment på 260 NM samt et brændstofforbrug på op til 27,8 km/l. Her er startprisen 236.900 kr
Den nye Pulsar fås i tre velkendte udstyrsversioner: Visia, Acenta og Tekna – alle tre med et usædvanligt højt udstyrsniveau. Alle versioner har opvarmede forsæder, aircondition, 5" Advanced Drive Assist-display og elruder i alle fire døre. Desuden er dæktryksovervågning, seks airbags og start-stop-system standardudstyr i alle versioner.
Nissan Pulsar kan allerede nu købes. Fra midten af november vil alle Nissan forhandlere have fået Pulsar i butikken.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.