• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. september 2014 - Toyota

Toyota konceptbil - C-HR

Toyota viser nyt crossover koncept i Paris

C-HR har et opsigtsvækkende og nyt moderne design C-HR har et opsigtsvækkende og nyt moderne design

Toyota viser en helt ny crossover konceptbil med tilnavnet C-HR ved den forestående internationale biludstilling i Paris i begyndelsen af oktober.

C-HR

På den kommende internationale biludstilling i Paris i oktober disker verdens største bilproducent Toyota op med en helt ny og innovativ konceptbil med navnet C-HR. Med den nye konceptbil markerer Toyota sig engang stærkt i den såkaldte crossover bilklasse.

Der er lagt op til, at konceptbilen C-HR i den grad vil vække opsigt på Toyota-standen ved biludstillingen i Paris med et opsigtsvækkende og nyt moderne design kombineret med både adrætte og engagerende køreegenskaber samt hybrid drivlinje.

Toyota FCV
Ved samme biludstilling får verdens første serieproducerede brændselscellebil med det midlertidige navn Toyota FCV europæisk premiere. Bilen, der kører på brint og udelukkende udleder rent vand under kørslen, introduceres allerede næste år både i Japan og i Europa

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.