• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. september 2014 - De Danske Bilimportører

Bilsalget steg i august

Efter et lille fald i juli kom bilsalget tilbage på rekordkurs i august.

Salget af nye varebiler steg i august til 2.261 nye biler. Det er en fremgang på 9.3% i forhold til august 2013. Salget af nye varebiler steg i august til 2.261 nye biler. Det er en fremgang på 9.3% i forhold til august 2013.


Efter et lille fald i juli kom bilsalget tilbage på rekordkurs i august.14.604 nye biler rullede i august ud på de danske veje for første gang, og det var en stigning på 2.1% i forhold til samme måned sidste år. Også erhvervsbilerne sluttede sommeren af med pæne stigninger. Salget af nye varebiler steg 9.3% mens der blev indregistreret 13.4% flere lastbiler end i samme måned sidste år.  

”Det er rigtigt positivt, at vi efter det lille dyk i juli igen oplever stigende tal for bilsalget. Helt overordnet er markedet ved at stabiliserer sig på et historisk højt niveau, fordi rigtigt mange danskere har opdaget, at det i mange tilfælde kan være en god forretning at skifte en ældre brugt bil ud med en ny, der har langt bedre brændstoføkonomi.”, siger adm. direktør hos De Danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen.

De flotte augusttal underbygger bilimportørernes forventninger om, at den positive udvikling vil fortsætte året ud

”Salget udvikler sig meget lig vore forventninger og med mange nye modeller på markedet, høje brændstofpriser og et fortsat voksende transportbehov, forventer vi også i de kommende måneder høje salgstal. 2. halvår af 2013 var utroligt flot, og det skal naturligvis tages i betragtning når vi sammenligner i de kommende måneder, men helt overordnet forventer vi en fortsat positiv markedsudvikling”, siger Gunni Mikkelsen.

Varebiler i ny fremgang
Salget af nye varebiler steg i august til 2.261 nye biler. Det er en fremgang på 9.3% i forhold til august 2013.

”Erhvervslivet vil have nye biler. Det er den helt overordnede konklusion på både salget i august og hvis man ser samlet på salget i 2014. Efter at have haft svært ved at ryste krisen af sig, har markedet i 2014 udviklet sig rigtigt stærkt igennem hele året og vi er nu der, hvor vi roligt kan tale om en stabil tendens.” siger Gunni Mikkelsen

Lastbiler fortsat frem

Indregistreringen af nye lastbiler steg i august 13.4% i forhold til juli sidste år. Der blev indregistreret 329 nye lastbiler – en stigning fra 290 i august 2013. 

"Det er overordentligt positivt, at vi nu i endnu en måned ser positive tal for indregistreringerne af nye lastbiler. Det tyder på, at vi efter en lidt hård start på året på grund af overgangen til Euro VI nu også i dette markeder ser en kontinuerlig

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.