• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. september 2014 - Bilmagasinet, Ford Mustang

Første 2015 Mustang

Ford indleder produktionen af den nye Mustang, der for første gang vil blive solgt over hele verden.

Vælg mellem to motorer. Kraftfuld teknologi som nu kan blive din! Vælg mellem to motorer. Kraftfuld teknologi som nu kan blive din!


Den første serieproducerede Mustang af den nye sjette generation trillede af samlebåndet på Flat Rock Assembly Plant, Michigan, torsdag 28. august 2014. For første gang i modellens 50-årige historie skal den eksporteres til hele verden.

Forhandlere
Ford oplyser, at bilen vil blive tilbudt hos Ford-forhandlere i 120 lande, herunder 25 højrestyrede markeder som Storbritannien, Australien og Thailand. De amerikanske forhandlere får buddet sidst på året, og der er desværre lange udsigter til eventuelle danske købere.

Ford Mustang
Mustang har været i uafbrudt produktion siden foråret 1964, og på 50 år er der solgt 9,2 mio. eksemplarer. Modellen har optrådet i tusindvis af spillefilm, tv-serier og musikvideor, og på Facebook er den med 8 mio. likes den mest populære bilmodel.

2015 Ford Mustang har nyudviklet ophæng og affjedring for og bag i letvægtsmaterialer, der skal give mere moderne køreegenskaber, skarpere styretøj og bedre kontrol over hjulene under kraftige påvirkninger. Bagtil er her nyt multilink-ophæng med komponenter i aluminium.

Prisbelønnet EcoBoost-motorteknologi
Den 2,3 liter EcoBoost, der var del af International Engine of the Year-familien, leverer effektivitet med ægte ydeevne til Ford Mustang-sortimentet.

Oplivende kørsel

Det er helt sikkert at du får spænding bag rattet i en Ford Mustang
Den helt uafhængige affjedring bagtil giver desuden fantastisk styring, problemfri kørsel og et imponerende vejgreb.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.