• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. august 2014 - hyundai

Den nye Hyundai i20

De første officielle billeder af den helt nye Hyundai i20.

Der ventes i spænding på, at den nye Hyundai i20 bliver offentliggjort på Paris Motor Show. Der ventes i spænding på, at den nye Hyundai i20 bliver offentliggjort på Paris Motor Show.

Hyundai

Nu er de første officielle billeder af den splinter nye Hyundai i20 kommet frem. Den er baseret på en helt ny platform, hvor der afsløres det flotte design, de skarpe linjer og den markante frontprofil.
 
Den helt nye Hyundai i20 bliver en bil, der udnytter pladsen indvendigt optimalt, dog er den vokset en smule. Karosseriet er længere end forgængeren. Udvendigt vil ny i20 få følgende dimensioner: Akselafstand 2570 mm – 45 mm længere end forgængeren, længde 4035 mm og bagagerummet vil rumme 326 liter med bagsæderne oppe. Endvidere er Ny Hyundai i20 udviklet og designet af europæere, til europæere.
Hyundai skal altså konkurrere med de mange minibiler såsom Kia Rio, Ford Fiesta, Peugeot 208 og Renault Clio.
 
Hyundai i20 befinder sig i B-segmentet og forventes introduceret i Danmark til foråret næste år. Priser, modelprogram og endelige specifikationer for ny i20 er endnu ikke tilgængelige.
 
Den nye i20 har verdenspremiere på Paris Motors Show til oktober, hvor priser og de endelige specifikationer vil blive offentliggjort.
Pressekonference vil finde sted i Hal 3 kl. 16.00 torsdag den 2. oktober 2014.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.