• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. august 2014 - Suzuki

Ny Suzuki Swift med mere udstyr

Suzuki introducerer ny Swift udstyret med lækkert udstyr.

Den nye Swift DUALJET model med ny udstyrsvariant og rigtig god benzinøkonomi. Den nye Swift DUALJET model med ny udstyrsvariant og rigtig god benzinøkonomi.

Suzuki

Lige før sommerferien lancerede Suzuki den nye Swift DUALJET model. Her kombineres dynamiske præstationer med rigtig god benzinøkonomi. Den nye DUALJET motor har nemlig hele 90 hk og kører alligevel hele 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Den nye DUALJET motorteknologi udnytter benzinens energi mere effektivt, hvilket gør Swift til en af de mest nøjsomme 4-cylindrede biler i kompaktklassen.

Ny Exclusive model
Swift er kendetegnet ved sit funky design og gode køreegenskaber, som har gjort den til kompaktklassens charmetrold, og det er tydeligt at bilen har attitude på vejen.

Det nye modelprogram starter ved lige under de 110.000 kroner og byder på forskellige udstyrsvarianter, der spænder vidt. Lige fra den billigste City model til den to-farvede Action model. Fælles for dem alle er det høje sikkerhedsniveau, der qua den gode konstruktion samt 7 airbags og nakkestøtter, der minimerer risikoen for piskesmældsskader, betød at Swift fik de maksimale 5 stjerner af EuroNcap.

Den nyeste model hedder Exclusive og den introduceres i begrænset antal fra medio august måned. Det er en 5-dørs udgave, der nærmest forkæler ejeren med lækkert og behageligt udstyr. Den har fx fuldautomatisk klimaanlæg, som selv sørger for at holde den kabinetemperatur, man har valgt. Og nøglefri betjening, så nøgleenheden blot kan blive liggende i lommen eller tasken. Dørene kan nemlig åbnes ved et tryk på en lille knap ved håndtaget og motoren starter ligeledes ved tryk på en knap. Og med det fabriks-monterede Bluetooth system kan man tale håndfrit og lovligt i sin smartphone under kørslen. Ja, selv nærlyset behøver man ikke bruge mange tanker på. Det tænder og slukker nemlig også automatisk. Af andet særligt udstyr kan fx nævnes de flotte 16” alufælge, LED kørelys, el-sidespejle med blinklys og varme, el-betjente sideruder for og bag samt et lækkert multijusterbart rat i læder, hvorfra både fartpiloten og cd-anlægget kan betjenes. Den nye Swift Exclusive model er prissat til kr. 154.990. Og da den kun kommer til landet i et begrænset antal, er den en oplagt mulighed for de kunder, der går efter noget særligt.

2,5 millioner biler fra Europa
Suzuki Swift modellen produceres på Suzukis moderne fabriksanlæg i Ungarn. Fabrikken er Suzukis brohoved i Europa og den har siden opstarten i 1991 fået stadig større betydning for Suzuki i Europa. Dengang var den første bil, der kom ud af fabrikken, en Swift i 1. generation og siden da har fabrikken bl.a. produceret populære modeller som Wagon R, Ignis, Swift i 2. og 3. generation, SX-4, Splash og senest den nye S-Cross model.
I starten af juli måned rullede bil nummer 2,5 million af båndet. En ny Swift med DUALJET motor forlod fabrikken efter en lille ceremoni, der satte fokus på den specielle lejlighed. Fabrikken beskæftiger mere end 3.000 medarbejdere og har en kapacitet på op i mod 300.000 biler om året.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.