• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. juli 2014 - Hyundai

Ny Hyundai til Danmark

Hyundai Genesis Sedan kommer til Danmark.

Med den nye Genesis sender Hyundai en bil på gaden henvendt til direktørklassen. Med den nye Genesis sender Hyundai en bil på gaden henvendt til direktørklassen.

Hyundai

Ny Hyundai Genesis Sedan er Hyundai’s ultimative imagebil i E-segmentet. Den emmer af rendyrket luksus, og med den prestigefulde europæiske designpris ”iF Product Design Award” 2014 i bagagen sender den et stærkt signal om, hvor Hyundai er på vej hen. I løbet af efteråret bliver Hyundai’s ingeniørteknologi og design i verdensklassen også tilgængelig på det danske marked.

Den oser af overskud, den smukke og luksuriøse Hyundai Genesis Sedan. Som Hyundai’s topmodel og imagebil i E-segmentet er Genesis Sedan intet mindre end den ukronede konge i Hyundai-brandet. Og det er ingen overraskelse – for med masser af motorkraft, prisvindende design samt teknologi og udstyr i topklasse er der ikke meget – om overhovedet noget – at sætte fingeren på i den klassiske direktørvogn, der i løbet af efteråret også vil blive introduceres på det danske marked.

”Vi er utroligt stolte over at kunne give de danske feinschmeckere mulighed for at erhverve sig Hyundai’s bud på en ultimativ luksusbil. Ny Genesis Sedan er udstyret med en yderst kraftfuld motor – intet mindre 3,8 V6 med direkte indsprøjtning som yder 315 hk – plus nyudviklet 8-trins automatgearkasse,” siger Mads Ries Lauvring, adm. direktør hos Hyundai Bil Import A/S, og fortsætter:

”Heller ikke hvad design og æstetik angår, lader Genesis Sedan noget tilbage at ønske sig. Interiøret leder tankerne hen på den ypperste luksus; kabinen er pakket ind i lækkert læder med både varme og ventilation i for- såvel som bagsæder, der er ægte træpaneler, bilen er udstyret med stort panoramasoltag og trods store, komfortable forsæder er pladsen overdådig. Ikke så sært, at designernes gennemtænkte og veludførte arbejde allerede har indbragt Genesis Sedan den eftertragtede europæiske designpris ”iF Product Design Award” 2014.”

Luksus tilpasset regionale forhold
Der er ingen tvivl om, at Hyundai med denne bil ønsker at styrke opfattelsen af Hyundai-brandet og vise, at Hyundai ikke bare kan være med helt i front, når den gælder veldesignede, økonomiske og sikre familiebiler, men ligeledes kan løfte sine produkter til nye højder og være med til at sætte en dagsorden, når det gælder biler i direktørklassen.

Siden Genesis første gang blev præsenteret, har dens potente motorer, fede features og uovertrufne køreegenskaber i kurver, hårnålesving og i by såvel som på motorvej givet Genesis-ejere verden over en oplevelse af dynamik og rent kraftoverskud. Og der bliver ikke mindre at glæde sig til med den ny Genesis Sedan:

”Først og fremmest er Genesis den Hyundai-model på det europæiske marked med den mest avancerede teknologi – som f.eks. det H-Trac four-wheel drive system, som sikrer maksimal kontrol ved kørsel på alle slags underlag. Desuden er den udstyret med verdens første CO2-kabinesensor, som sikrer mod fare for iltmangel i kabinen – og sådan kunne man blive ved. Men vigtigst er nok, at Hyundai én gang for alle har slået fast, at de fortsat kan leve op til deres strategi om at levere de rigtige biler tilpasset regionale forhold. Med Genesis Sedan kan vi tilbyde en helt fantastisk premium bil på meget højt niveau, der samtidig holder fast i vores produktstrategi – nemlig at give fantastisk meget bil for pengene,” siger Mads Ries Lauvring.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.