• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. juli 2014 - Peugeot

Den nye Peugeot 508

Den nye 508 kommer til Danmark i efteråret 2014.

Peugeot har netop præsenteret en videreudvikling af sin store mellemklassebil, 508, der nu fremstår endnu mere potent og er endnu et skridt på vejen for Peugeots up-market strategi. Peugeot har netop præsenteret en videreudvikling af sin store mellemklassebil, 508, der nu fremstår endnu mere potent og er endnu et skridt på vejen for Peugeots up-market strategi.

Peugeot

Den nye 508 er karakteriseret af en ny kølergrill med løve-emblemet trukket ned i grillen, hvilket vil være kendetegnende for Peugeots fremtidige modeller. Herudover har den nyt udstyr som touch screen, bakkamera og Blind Spot Monitoring, og ikke mindst et fornyet motorprogram, der bl.a. rummer den nye 2.0 Blue e-HDi med 150 hk og en CO2-emission på kun 105 g/km.

Den nye 508 er ikke alene en omfattende videreudvikling af Peugeots flagskib i D-segmentet, den er også et statement, der skal understrege, at Peugeot er ”back in the race”. Peugeots salg er i årets første 5 mdr. steget med 14 % i Europa og hele 28 % på det kinesiske marked, hvor maj måned blev historisk for Peugeot med et rekordhøjt salg på hele 34.000 solgte enheder. Netop Kina er siden lanceringen i 2013 blevet det største marked for 508, idet mere end 36 % af de i alt 370.000 solgte 508´ere, er solgt på det kinesiske marked.

Peugeots designteam har bygget videre på 508´erens kvaliteter og skabt en bil med endnu mere teknologi, power og karakter. Fronten er blevet bredere og den nye kølergrill, som er et essentielt element i den nye 508´ers design, er karakteriseret af det centralt placerede løve-logo. Dette er ikke alene et fingerpeg om designet på fremtidige modeller, men er samtidig en hyldest til forgængerne i 5-serien, som har spillet en vigtig rolle i Peugeots historie.

Fronten på den nye 508 er på topversionerne indrammet af 100 % Full LED forlygter, tågelygter og positionslys, hvilket understreger, at mærket bevæger sig up-market. Bagtil er sedan-versionen bl.a. udstyret med re-designet kofanger og nye baglygter, der med tre løvekløer giver en klar signatur.

Kongstanken om rene og elegante linjer, der understreger kvalitetsindtrykket, er videreført i kabinen, hvor interiøret er blevet fornyet. Flere af knapperne i instrumentbordet er visket bort og erstattet af en 7” touch skærm, der på intuitiv vis samler funktionerne. Materialerne er eksklusive og kabinen er kendetegnet af en gennemført finish, som hæver den oplevede kvalitet. Dette styrkes af teknologiske features som Head-Up Display, Blind Spot Monitoring og bakkamera

Den nye Peugeot 508 tilbydes med et bredt udvalg af nyeste generation af benzin-og dieselmotorer. Den introducerer en helt ny Euro 6 1.6 liter THP motor med 165 hk og Stop&Start, der er kombineret med enten en 6-trins manuel gearkasse eller den nye 6-trins automatisk gearkasse. Den udleder 129 g CO2/km, hvilket er en forbedring på 15 g/km i forhold til forgængeren.

De nye dieselmotorer er udstyret med Blue e-HDi-teknologien, hvilket har betydet en markant reduktion af CO2-emissionen. Således repræsenterer 2.0 liter Blue e-HDi-motoren med 150 hk og en CO2-udledning på blot 105 g/km den laveste CO2-udledning i segmentet i forhold til motorer med tilsvarende effekt. Den nye 180 hk Blue e-HDi motor med 180 hk og automatisk gearkasse udleder 111 g CO2/km og er således en unik kombination af performance og brændstofforbrug.

Den nye 508 bliver produceret i Rennes til det europæiske marked, hvor den lanceres til september, mens den produceres til det kinesiske marked på PSAs fabrik i Wuhan , Kina. Danskerne vil kunne opleve Peugeots nye flagskib ultimo september 2014.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.