• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. juni 2014 - Volkswagen

Amarok Ultimate

Den har det hele og lidt mere til…

Amarok skiller sig ud med en række spændende udstyrsdetaljer. Amarok skiller sig ud med en række spændende udstyrsdetaljer.

Volkswagen

Amarok pick-up-serien krones nu med en Amarok Ultimate, der er ny topmodel og skiller sig ud med en række spændende udstyrsdetaljer.

Amarok Ultimate kan blandt andet kendes på nye bi-xenon-forlygter med karakteristiske LED-kørelys, der ikke kun giver bedre lys, de bidrager sammen med de to dobbelte kromlister i kølergrillen til at give Amarok et anderledes udtryk. Bi-xenon-forlygterne kan også bestilles til de øvrige Amarok-modeller. Amarok er desuden den første i sin klasse, der vil kunne bestilles med kombineret bi-xenon-forlygter og LED-kørelys.

Amaroks dynamiske design har i Ultimate-versionen fået et mere eksklusivt og individuelt udtryk og skiller sig ud fra de øvrige Amarok-modeller ved en række stilelementer som spejlhuse i krom, 19” polerede Aragonit-aluminiumsfælge, ’Ultimate’ designskrift hen langs siderne, et sølvlakeret afdækningspanel under frontkofangeren samt en stylingbar og sidebars i krom.

Det i forvejen omfangsrige standardudstyr i en Amarok er i Ultimate-versionen  suppleret med bakkamera, multifunktionsrat, el-klapbare sidespejle, RNS 315 navigationsanlæg med Bluetooth, sæder i Alcantara og tyverialarm med back-up-horn, kabineovervågning og bortslæbningssikring.

Amarok Ultimate pakken koster 54.997 ex. Moms inkl. 30% afgift. og kan fås i kombination med en 140 hk 2-liters TDI-dieselmotor eller en 180 hk 2-liters BiTDI-dieselmotor, der yder et imponerende drejningsmoment på 420 hk og er udstyret med en raffineret 8-trins automatgearkasse. Amarok Ultimate tilbydes både med baghjulstræk eller to typer af 4MOTION-firehjulstræk.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.