• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. juni 2014 - Renault

Renault slår banerekorden

Mégane R.S. 275 Trophy – R slår banerekorden.

Mégane R.S 275 Trophy - R slog forleden alle tidligere rekorder på Nürburgrings nordsløjfe og er nu indehaver af titlen som den hurtigste forhjulstrukne bil på banen. Mégane R.S 275 Trophy - R slog forleden alle tidligere rekorder på Nürburgrings nordsløjfe og er nu indehaver af titlen som den hurtigste forhjulstrukne bil på banen.

Renault

En ond ond bil har netop set dagens lys. Navnet er Mégane R.S Trophy 275 – R. Med den hurtigste omgangstid på Nürburgrings nordsløjfe understreger den Renaults ekspertise indenfor motorsport.

Hos Renault hviler man ikke på laurbærrene. Selv om Renault i 2008 slog omgangsrekorden på Nürburgring med Mégane R26.R, og igen i 2011 med Mégane R.S. Trophy, har man netop cementeret Renault Mégane som den hurtigste forhjulstrukne bil på Nürburgrings legendariske nordsløjfe.
 
Med en omgangstid på 7 minutter- 54.36 sekunder er den nye Mégane R.S. 275 Trophy-R ubetinget den hurtigste på den tyske bane  - faktisk 14 sekunder hurtigere, end den Megane R.S. Trophy, der slog rekorden i 2011.
 
R.S 275 Trophy-R er ikke blot en pimpet version af en Renault Mégane, men en helt særlig version, der blot produceres i 250 eksemplarer.
 
Mégane R.S. 275 Trophy-R er på papiret blot en tosædet version af den netop introducerede Mégane R.S. 275 Trophy, men det er ikke det hele.
 
Vægten er nemlig reduceret med hele 100 kilo, hvoraf de 42 kilos besparelse alene findes i sæderne. Det er nemlig nogle helt særlige Recaro Pôle Position polycarbonate monocoque sæder.
 
Bilen, der har en to liters turbomotor yder 275 hk, kører fra 0-100 på 5.8 sek. og melder pas ved 255 km/t. Igen hurtigere end forgængeren. Til at stoppe løjerne, hvis det skulle gå for vildt for sig, er bilen udstyret med et helt specielt bremse kit. Nemlig 350/28 stål og alu skiver, der faktisk er tre kilo lettere end de, der sad på forgængeren
 
Mégane R.S 275 Trophy – R fås i tofarvet lakering. Taget er sort, mens resten af bilen er perlemorshvid.
 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.