• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. juni 2014 - Toyota

Dansk premiere på ny Toyota AYGO

Toyota AYGO indtager Danmark næste uge.

Den nye Toyota AYGO har premiere i Danmark i næste uge, hvor Toyota-forhandlerne som nogle af de første i Europa får et utal af biler hjem, som kan prøvekøres. Den nye Toyota AYGO har premiere i Danmark i næste uge, hvor Toyota-forhandlerne som nogle af de første i Europa får et utal af biler hjem, som kan prøvekøres.

Toyota

Når den nye Toyota AYGO indtager Danmark i løbet af næste uge, vil varianten AYGO x-press i særlig grad skille sig ud. Ikke nok med at den vækker opsigt med et moderne design og er spækket med udstyr, som man ellers normalt kun ser i større og dyrere biler. Toyota tilbyder AYGO x-press til en særdeles attraktiv ydelse på kun 1.150 kr. om måneden.

Med et opsigtsvækkende design og muligheden for let at sætte sit helt eget personlige præg udvendigt såvel som indvendigt introducerer Toyota nu en helt ny generation af den populære Toyota AYGO, der har premiere i Danmark i løbet af næste uge.

Et stort x pryder den aggressivt udseende front. Skarpe linjer fra det store x løber over de smalle forlygter og videre hele vejen op til de kontrastfarvede sidespejle. Bagtil præges nederste del af bagkofangeren af en skarp kontrastfarve, mens et par markante baglygter smyger sig forførisk op langs bagklappen i mørktonet glas. Der er ingen tvivl om, at den nye AYGO skiller sig ud – og det er helt bevidst.

Attraktiv finansiering
Mere end hver anden nye Toyota AYGO-bilejer har det seneste år valgt at finansiere bilkøbet gennem Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans, der flere gange er kåret som bedst i test af Forbrugerrådet.

For at imødekomme den store interesse for finansiering af en ny AYGO fortsætter Toyota de attraktive priser på finansiering, når den nye AYGO har premiere over hele landet i den kommende uge.

Det er i særlig grad modellen med navnet AYGO x-press, der skiller sig ud med et opsigtsvækkende design med mulighed for at sætte sit eget personlige præg, lækkert udstyr, som ellers normalt kun ses i større og dyrere biler, og ikke mindst på prisen.

Toyota har netop løftet sløret for prisen på den nye AYGO, der i den særlig attraktive x-press udgave kan fås fra kun 1.150 kr. om måneden ved 20 procent i udbetaling og 1,95 procent i variabel rente gennem Toyota Finans.

AYGO x-press har som standard Stop&Start automatik og kører derfor gennemsnitligt 26,3 km/l ved blandet kørsel, har fuld sikkerhedspakke med VSC, Hill-start Assist og nakkestøtter ved bagsæderne samt udstyr som fx multimediesystemet x-touch med 7” skærm, integreret bakkamera, 15” alufælge, aircondition og læderrat for bare at nævne lidt.

"Desuden er det muligt at integrere navigation med danske menuer og dansk tale i touch skærmen, hvilket er helt unikt for den nye AYGO", siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Sæt dit eget præg
Hvis man ønsker at sætte sit helt eget præg på bilens designudtryk i endnu højere grad, vil man fra kun 12 kr. om måneden kunne tilkøbe en af fire forudbestemte eksteriør- og interiørudstyrspakker.

Her kan man med eksteriørpakken OUTstand fx skifte farve på det markante front x, på pynten ved den forreste stolpe og på bagkofangeren, eller man kan ændre stilen indvendigt i kabinen med interiørpakken INspire ved at skifte farve på afdækningen ved gearstangen og på luftdyse-ringene.

For dem, der vil have en AYGO billigst mulig, venter den mindst udstyret variant med navnet AYGO x, der som standard har både 14” fælge, fuld sikkerhedspakke inkl. nakkestøtter ved bagsædet, radio med højttalere og Stop&Start automatik, hvilket medfører klassens bedste brændstoføkonomi på i gennemsnit 26,3 km/l ved blandet kørsel.

AYGO x koster fra 915 kr. om måneden med elitelån fra Toyota Finans og 20.000 kr. i udbetaling. Så der er altså kun 235 kr. i forskel fra den billigste udgave af den nye AYGO til AYGO x-press.

Derudover fås også flere andre varianter i forskellige farver og med meget forskelligt udstyr. Varianten x-wave fås fx med foldetag, mens varianten x-cite i en skarp orange kontrastfarve og med sort front x og lædersæder er den frække dreng i klassen.

Den nye Toyota AYGO har premiere i Danmark i næste uge, hvor Toyota-forhandlerne over hele landet som nogle af de første i Europa får et utal af biler hjem, som kan ses nærmere og prøvekøres.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.