• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. juni 2014 - Applus Bilsyn

Spar penge på dit bilsyn

Bilsyn: Sådan finder du de billigste priser.

Privatiseringen af bilsynsmarkedet har øget konkurrencen på bilsyn, og dermed skabt et prisdyk. Privatiseringen af bilsynsmarkedet har øget konkurrencen på bilsyn, og dermed skabt et prisdyk.

Applus Bilsyn

Ny undersøgelse viser, at prisen på bilsyn er faldet de seneste ti år. Samtidig er det blevet lettere for forbrugerne at finde de gode pristilbud, forklarer Applus Bilsyn.
Privatiseringen af bilsynsmarkedet har øget konkurrencen på bilsyn, hvilket har sænket priserne på bilsyn med 12 procent siden 2004. Det fastslår en ny undersøgelse foretaget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Kædet sammen med en voksende prisåbenhed på markedet er det også blevet markant lettere for forbrugerne at finde det mest fordelagtige sted at få sin bil synet, forklarer Applus Bilsyn, der håndterer 134 af landets i alt 426 synshaller.

Billigste syn på 1 minut
"I vores virksomhed efterkommer vi et stort ønske blandt forbrugerne om at finde detaljeret information om syn og priser. På applusbilsyn.dk kan kunderne sammenligne priser på periodiske bilsyn og på under 1 minut finde den billigste synshal i deres område – eller i hele landet. Bestiller man tid på nettet eller telefonen, og f.eks. kører efter et af vores Morgen-/Fyraftentilbud, er det muligt at spare flere hundrede kroner,” siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen, der tilføjer, at forbrugerne også kan sammenligne priser på hele synsmarkedet på bilsynspriser.dk, der dog ikke dækker alle lokale tilbud - eller bedømmer synshallernes kundeservice.

Kundeservice ligeså vigtig som pris

Og netop kundebetjeningen bliver et voksende konkurrenceparameter, vurderer Applus Bilsyn. Forbrugerne ønsker stadig mere information om hele produktet.

Derfor har Applus Bilsyn– som de eneste i landet – indført en kundeservicescore på deres hjemmeside, hvor besøgende kan se, hvordan andre kunder har bedømt servicen i den enkelte synshal.

"Indtil videre har mere end 37.000 bilejere bedømt vores kundeservice, som i gennemsnit får fire ud af fem stjerne landet over. Det er en høj karakter og fortæller, at vi er dygtige til vores arbejde og til at indgå i en positiv dialog med vores kunder, der får kvalitet for pengene,” siger Per V. Rasmussen.

Også tilgængeligheden er vigtig.

"Flere og flere synshaller holder åbent om lørdagen. Det gør vi også. Lige nu er vi oppe på 25 steder, men der vil komme flere til,” siger Per V. Rasmussen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.