• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. maj 2014 - Applus Bilsyn

Find en billigere bilforsikring

Sådan får du din bilforsikring ned i pris.

I mange tilfælde vil konverteringen til en ny forsikring give tusindvis af kroner i besparelser og en bedre dækning af bilejerens behov, oplyser Applus Bilsyn. I mange tilfælde vil konverteringen til en ny forsikring give tusindvis af kroner i besparelser og en bedre dækning af bilejerens behov, oplyser Applus Bilsyn.

Applus Bilsyn

Hver tredje bilejer får ikke tjekket op på deres forsikringsudgifter, selvom de kunne spare tusindvis af kroner. Applus Bilsyn hjælper nu bilejere med at indhente nye tilbud.

Selvom der er masser af penge at spare på bilforsikringen, er det langt fra alle bilejere, som er opmærksomme på det.

Besøg forsikringsoversigten her!

Det fremgår af en undersøgelse fra Applus Bilsyn, der har interviewet 1.383 bilejere om, hvor ofte de undersøger prisen på bilforsikringer.

Mere end hver tredje bilejer indhenter ifølge undersøgelsen tidligst et nyt pristilbud "hvert fjerde år”, "aldrig” eller i forbindelse med, at "bilen skiftes ud”. Derved går de glip af en større besparelse, forklarer Applus Bilsyn, der på applusbilsyn.dk eller i synshallen nu hjælper danskerne med at få et nyt tilbud på bilforsikringen.

"At omkring hver tredje bilejer meget sjældent eller aldrig sammenligner priser på bilforsikringer og får et nyt og bedre tilbud, fortæller, at mange af os ikke forstår, hvad de får ud af det. Sandsynligvis fordi det er lidt komplekst. Derfor har vi indledt et samarbejde med flere forsikringsselskaber. Det betyder, at bilejere på applusbilsyn.dk eller i synshallen nu kan indhente et uforpligtende tilbud på bilforsikringen. For folk med en ældre bilforsikring vil det med stor sandsynlighed ende ud i et bedre tilbud enten på pris, dækning eller begge dele,” siger adm. direktør hos Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

7 ud af 10 kan spare penge

Ifølge Applus Bilsyn-undersøgelsen tror 36 procent af bilejerne ikke, at der er noget at spare på at gennemtrawle bilforsikringerne, men det er ofte helt forkert.

En overvejende del ventes at kunne spare penge på at skifte til en anden forsikringsleverandør uden, at forsikringen bliver ringere. I mange tilfælde vil konverteringen til en ny forsikring give tusindvis af kroner i besparelser og en bedre dækning af bilejerens behov.

"Ligesom alle andre forsikringstagere ændrer bilejernes behov sig også. For at finde den mest optimale forsikring i forhold til pris og dækning anbefaler vi, at bilejere foretager et forsikringstjek hvert andet år. F.eks. når man alligevel kører bilen til syn,” siger Per V. Rasmussen.

Faktaboks: Du bør tjekke dine forsikringer, hvis du:

• er flyttet

• har fået barn/børn

• har udskiftet eller fået ny bil

• har købt hus, fritidshus eller anden ejendom

• er blevet gift eller fraskilt

• er stoppet med at arbejde og gået på pension

• har anskaffet værdifulde ting (indbo)

• har fået nyt arbejde

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.