• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. maj 2014 - Dacia

Dacia holder fødselsdag

Kæmpe fest for Dacia ejerne i Danmark.

Sine og Rasmus fra Aarhus var blandt de første, der købte en Dacia. Med dine, mine og vores barn var pladsbehovet i familien stort, og derfor faldt valget på en Dacia Lodgy. Sine og Rasmus fra Aarhus var blandt de første, der købte en Dacia. Med dine, mine og vores barn var pladsbehovet i familien stort, og derfor faldt valget på en Dacia Lodgy.

Dacia

Siden Dacia blev introduceret i Danmark for et års tid siden i, er der leveret 1600 biler og endnu 500 kunder venter på deres bil. Alle er blevet inviteret til en picnic den 25. maj for at fejre årsdagen. Antallet af tilmeldinger har mildest talt overrasket importøren.

Kampen om kunderne spidser til år for år. I gamle dage kunne man lokke folk til Åbent Hus med løftet om en rød pølse og en ballon. I dag skal der mere til.

Det ved man godt hos den danske Dacia importør, der for en måneds tid siden inviterede kunderne til Dacias et års fødselsdag på Egeskov Slot den 25. maj. En hyggelig og uformel dag, hvor Dacia sørger for gratis entre til slottet, og en fyldt madkurv til alle.
Hos Dacia importøren i Danmark blev der gættet lystigt på, hvor mange der nu ville komme. 100 mente en af medarbejderne. Nej, mente en anden vi - bliver da mindst 200 mennesker. Og det var klogt sagt, om end meget konservativt.

Da tilmeldingsfristen sluttede 1. maj kunne man gøre resultatet op. Hele 1750 mennesker havde tilmeldt sig, og i alt bliver parkeringspladsen ved Egeskov Slot bliver fyldt med ikke færre end 354 nye Dacia.

”Dacia Picnic er vores måde at takke de kunder, der har troet på det nye mærke. Men vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at hver 5. Dacia i Danmark vil være at finde på Egeskov Slots parkeringsplads den 25. maj. Det er ganske enkelt overvældende på den enormt dejlige måde”, siger Marketingchef i Dacia Danmark Genete Rafn, der mener, at netop ideen med picnic for familie og venner passer perfekt til Dacias profil.

”En Dacia køber man hverken for at imponere naboen eller slå fartrekorden på Striben i København. Det gør man for at få en pålidelig bil, der er til at betale, så man kan bruge sine penge på andet end afdrag – for eksempel at tage på tur med venner og familie. Og vi glæder os til at møde alle i den nye Dacia familie på Egeskov Slot”, siger Genete Rafn.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.