• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. maj 2014 - Toyota

Toyota hædrer bilforhandler

STS Biler A/S genvandt formen Toyota hæder.

STS Biler A/S i Holstebro har for andet år i træk vundet Toyotas fineste pris som årets Ichiban-forhandler. STS Biler A/S i Holstebro har for andet år i træk vundet Toyotas fineste pris som årets Ichiban-forhandler.

Toyota

Toyota-forhandleren, STS Biler A/S, i Holstebro har netop modtaget den fineste hæder fra Toyota i form af kåringen som årets Ichiban-forhandler. Det er andet år i træk, at Holstebro-forhandleren vinder den fornemme Ichiban-pris, som bliver uddelt én gang om året til den Toyota-forhandler i Danmark, der har ydet det ypperligste inden for kundeservice og salg.

Fire hvide limousiner, champagne i stride strømme og en flok ekstra glade og stolte medarbejdere indtog forleden centrum i Holstebro for at fejre en helt enestående bedrift. De arbejder alle sammen hos Toyota-forhandleren STS Biler A/S i Holstebro og er for andet år i træk netop blev kåret som den Toyota-forhandler i Danmark, der har ydet den bedste kundeservice.

Mere nøjagtigt har medarbejderne hos STS Biler A/S i Holstebro modtaget den fineste hæder i Toyotas europæiske Ichiban-konkurrence for høj kundetilfredshed. Ichiban-prisen anerkender, at man til fulde efterlever Toyotas filosofi om at sætte kunden først, og uddeles til én forhandler i hvert land en gang om året.

Enestående kundeservice og høj kundetilfredshed er nemlig nogle af Toyotas vigtigste fokusområder, hvilket da også skinner igennem i FDM’s AutoIndex, hvor den japanske bilgigant i nu 12 år i træk har været det bilmærke i Danmark, der har de mest tilfredse kunder hos forhandleren og på værkstedet af alle bilmærker.

Bedst af alle
Alle Toyota-forhandlere i Danmark er altså kendt for at yde en meget høj kundeservice, men den vestjyske forhandler udmærker sig som den absolut bedste.

”STS Biler i Holstebro har gjort det ekstraordinært flot i nu to år i træk, og det er derfor fuldt fortjent, at de kan kalde sig de bedste af de bedste og smykke sig med titlen Toyota Ichiban forhandler 2014,” siger Kristian Krapper, administrerende direktør hos Toyota Danmark A/S.

Ejgild Christensen, der er direktør for STS Biler A/S, fejrede forleden den store bedrift med sine medarbejdere i Holstebro, og det gik ikke stille for sig. Fire store limousiner kom kørende fra Struer, Aulum, Skave og Ulfborg og samlede undervejs medarbejderne op for senere at køre i samlet kortege gennem Holstebro med slutdestinationen i centrum ved Musikteateret.

Her blev det til en fin middag med efterfølgende show, hvorefter alle medarbejdere tog på bar, der var pyntet flot op i ægte Toyota-stil.

”Vi er meget stolte og samtidig også ydmyge over for prisen. Det er en helt fantastisk og ekstraordinær præstation at få så fornem en hæder to år i træk. Derfor synes jeg også, at det skulle fejres ekstraordinært med bl.a. limousinekørsel,” fortæller Eigild Christensen.

Hemmeligheden bag
Han glæder sig naturligvis over hæderen som årets Ichiban-forhandler og løfter samtidig lidt af sløret for hemmeligheden bag den flotte bedrift.

”Alle medarbejdere har været på kursus for at lære nøglen til det gode salg og ikke mindst nøglen til god kundeservice. Derudover er medarbejderne meget forskellige og supplerer derfor hinanden virkelig godt. Det er en klar styrke, og hædersprisen bekræfter mig da også i, at vores medarbejderstab aldrig har været bedre,” siger Ejgild Christensen, direktør hos STS Biler A/S.

Han skal i juni til en officiel ceremoni i Cannes i Sydfrankrig, hvor han får overrakt selve Ichiban-prisen i form af et glastrofæ af den øverste chef for Toyota i Europa.

Ichiban er i øvrigt et japansk ord ”lånt” fra ”Okyakusama Ichiban” og betyder ”kunderne først”.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.