• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. december 2013 - Audi

Rekordår for Audi

Mærket med de fire ringe har haft et rekordår.

I 2014 vil Audi introducere 17 modeller, heraf fem helt nye. Blandt de mange nyheder er Audi R18 e-tron quattro, som forhåbentlig bringer Tom K til endnu en Le Mans sejr. I 2014 vil Audi introducere 17 modeller, heraf fem helt nye. Blandt de mange nyheder er Audi R18 e-tron quattro, som forhåbentlig bringer Tom K til endnu en Le Mans sejr.

Audi

Audi på vej imod rekordår
2013 er ved at nå sin afslutning, men allerede nu står det klart, at året bliver endnu et rekordår for mærket med de fire ringe.

5.900 danske indregistreringer giver igen i år Audi en sikker førsteplads i premiumsegmentet samt det største salg i mærkets historie – og det på et stærkt konkurrencepræget marked.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Audi direktør Thomas Jöhncke glæder sig over, at danskerne har taget så godt imod hele den nye Audi A3 familie, lige fra den 3-dørs version over Sportback til Limousine og ser frem til at introducere sidste skud på stammen: Audi A3 Cabriolet til marts 2014. Sammen med Audi A3 familien tegner Audi A4 Limousine og Avant sig for en pæn del af årets salg.

Stor succes i Kina, England og USA
Internationalt sætter Audi også rekord. Allerede efter november passerede Audi AG det samlede salg for 2012, og salgsmålet for 2015 på 1.5 mio. nås allerede i år. Det skyldes især store stigninger på markederne i Kina, England og USA.

2014 tegner også godt - både på verdensplan og i Danmark. Audi vil introducere 17 modeller, heraf fem helt nye. Blandt de mange nyheder er Audi R18 e-tron quattro, som forhåbentlig bringer Tom K til endnu en Le Mans sejr samt bidrager til tekniske innovationer til gavn for Audis serieproduktion.
 
”I Danmark kan vi glæde os over en betydelig ordrebestand for det nye år, og det sammenholdt forårstegnene i dansk økonomi gør, at vi ser meget positivt på fremtiden”, slutter Audi direktør Thomas Jöhncke.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.