• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. december 2013 - Audi

Den nye Audi showcar

Audi er klar med en ny showcar i januar 2014.

Audi præsenterer i januar 2014 denne showcar på North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit. Audi præsenterer i januar 2014 denne showcar på North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit.

Audi
 
Sportslig, kompakt og alsidig: Med disse egenskaber præsenteres den nye showcar fra Audi i januar 2014 på North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit. Denne todørs bil med stor frihøjde er en crossover – en bil til alle gader og veje, til hverdag og til den sportslige fritid.

Med denne showcar videreudvikler Audi sit designsprog på en konsekvent måde. Den kombinerer en række optiske elementer fra fremtidens sportsvognsmodeller med det Audi typiske allroad-koncept og den selvstændige karrosseriform "Shooting Brake".

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk
 
Den 4,20 m lange Audi har en kraftfuld fremtoning på vejen. Præcise og klart formede linjer samt geometriske flader forenes til en skulpturel, klar designform. Udvendigt ser denne todørs bil ud til at være støbt i ét stykke – lige fra singleframe-grillen over den markante tornadolinje på siden til den spændstige og coupélignende bagende. Overhængene er korte, taglinjen er lav og går over i en kraftig C-stolpe. Den udpræget vandrette linjeføring og de store 19"-fælge understreger indtrykket af kraftfuld energi.

Understreger offroad-karakteren
I denne showcar går form og funktion op i en højere enhed. De allroad-typiske designkendetegn reducerer størrelsen og understreger offroad-karakteren. Aluminiumsbundskjoldet foran og bagpå understreger bredden og beskytter bilen i terrænet.

e-tron-typiske designelementer som lamellerne i singleframe-grillen og i luftindtagene i siderne er integreret harmonisk i det samlede designkoncept. De dobbelte forlygter og den bikubeformede singleframe-grill viser videreudviklingen af quattro-formsproget, som Audi allerede præsenterede med konceptbilen Sport quattro concept i september i år på den internationale biludstilling IAA i Frankfurt.

Besøg billånsoversigten her!
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.