• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. november 2013 - Volkswagen

Pick-up klædt på til action

Volkswagen introducerer den nye Amarok Canyon.

Canyon klædt på til action. Canyon klædt på til action.

Volkswagen
 
Volkswagen introducerer Amarok i special-versionen Canyon, der er klædt på til action.
Pick-up biler bliver ofte betragtet som bilernes svar på en arbejdshest, men Amarok Canyon træder ud af den rolle med styling, der på elegant vis kombinerer Off-road appeal med sportslig udstråling. 

Amarok Canyon er baseret på en Trendline-version, men adskiller sig fra denne ved en række styling elementer ude og inde. Den kan blandt andet kendes de mørk tonede baglygter, et designbundskjold under frontkofangeren lakeret i karrosserimatchende farve, sorte skærmkanter, Canyon-navneskilte på døre og bagklap. Den står på flotte 17” Roca-letmetalfælge med profilstærke all-terrain dæk i dimensionen 245/70 R 17, der både løfter udseende og giver mere greb, når Amarok Canyon bevæger sig uden for asfalten. Stylingbaren på ladet og sidebaren hen langs siderne under dørene er i sortlakeret stål, hvilket yderligere bidrager til Amarok Canyons sportslige look.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

For 12.540 kr. kan Amarok Canyon desuden udstyres med en projektørbøjle lakeret i bilens farve, hvorpå der er monteret fire ekstralygter, der overtager forlygternes fjernlysfunktion. Eksklusivt for Amarok Canyon kan den bestilles i en iøjnefaldende Copper Orange metallic, men den fås også i Candy Hvid, Starlight Blå metallic, Natural Grå metallic, Sand Beige metallic, Reflex Sølv metallic og Deep Sort med perleeffektlak.

Interiøret i Amarok Canyon-versionen har også fået et sportsligt præg med sæder beklædt i Nappa/Vienna-læderindtræk i farverne Moonrock/Antracit. Ligeledes er rat og gearknop læderbeklædt med orange syninger, og luftdysernes dekorringe er i Copper Orange. Amarok Canyon er desuden udstyret med detaljer som fartpilot, kørecomputer, aflæggerum under forsæderne, sædevarme, opvarmede sprinklerdyser, airconditionanlægget Climatic og tågeforlygter.

Amarok Canyon kan bestilles i følgende versioner:
140 hk TDI-dieselmotor (12,9 km/l) , seks-trins-manuel gearkasse og 4motion-firehjulstræk med reduktionsgear til 269.296 kr. inkl. afgift ekskl. moms (320.830 kr. inkl. moms)
180 hk TDI-dieselmotor (12,6 km/l), seks-trins manuel gearkasse og 4motion-firehjulstræk med reduktionsgear til 288.997 kr. inkl. afgift ekskl. moms (344.113 kr. inkl. moms).
180 hk-TDI-dieselmotor (11,6 km/l) med otte-trins-automatgear og 4motion-permanent firehjulstræk til 305.497 kr. inkl. afgift ekskl. moms (363.613 kr. inkl. moms).

Besøg billånsoversigten her!
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.