• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. oktober 2013 - KIA

Åbent Hus hos KIA

KIA holder stort åbent hus den 2. – 3. november.

Kom til Åbent Hus i weekenden den 2. – 3. november hos KIA og se nærmere på blandt andet den nye KIA Carens. Kom til Åbent Hus i weekenden den 2. – 3. november hos KIA og se nærmere på blandt andet den nye KIA Carens.

KIA
 
I weekenden den 2. – 3. november har du mulighed for at se nærmere på KIAs attraktive Limited tilbud, når KIA forhandlerne landet over slår dørene op til et stort åbent hus. 
 
Det er ikke længere kun cee’d familien, der tilbydes i en ekstraordinær Limited udgave. Nu fås den attraktive Limited model også i de mindre segmenter i form af en Picanto Limited, en Rio Limited og en Venga Limited variant.
 
Limited varianterne er alle kendetegnet ved, at man netop nu får mere udstyr uden merpris – altså er der mulighed for at gøre en ekstraordinær god handel lige nu. Priser og beskrivelse af udstyr for de enkelte Limited varianter er beskrevet på KIAs website: http://www.kia.com/dk/models/picanto-rio-ceed-venga-limited/
 
Oplev den nye KIA Carens
Ud over de mange Limited tilbud, er der i weekenden den 2. – 3. november officiel lancering af den helt nye KIA Carens – en stilfuld og rummelig familiebil med mulighed for 5 eller 7 sæder.
 
Den nye Carens, som netop har opnået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstests, kommer i tre motorvarianter - en 1.6 l. benzinmotor og en 1.7 l. dieselmotorer med ydelser på hhv. 115 og 136 hk og en konkurrencedygtig brændstoføkonomi.
 
Den billigste benzinmodel (135 hk) koster 259.999 kr., og mod et tillæg på 10.000 kr. kommer den med syv sæder. Den 115 hestes dieselmodel koster fra 279.999 kr. og igen 10.000 kr. mere for syv sæder. Den 136 hestes dieselmodel kommer med et ekstra højt udstyrsniveau fra 359.999 kr.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk
 
Det danske modelprogram, er som ved KIAs øvrige modeller stykket sammen, så kunden får et højt udstyrsniveau som standard til en fornuftig pris med ting som to-zoners klimaanlæg og varme i bagsæderne (på anden række) allerede fra basismodellen. Desuden er der bl.a. bluetooth, regnsensor, luftdyser til anden række og fartpilot med speedlimiter.
I begyndelsen af 2014 vil KIA Carens også kunne fås som varevogn.
”Med dens lave CO2-emissioner, konkurrencedygtige prissætning og totale omkostninger ved ejerskab, den unikke 7 års KIA garanti, højere gensalgsværdi forventer vi, at den nye Carens vil tiltrække en ny kundegruppe til KIAs salgslokaler” udtaler PR koordinator hos KIA Import Danmark; Lene Mejdal Iversen. 
 
Oplagt lejlighed til et gratis vintertjek
I weekenden vil der også være mulighed for et gratis vintertjek af din bil, hvor KIAs autoriserede værksted gennemgår din bil på en række aktuelle punkter, så du får en anbefaling til, hvordan du sikrer, at din bil bliver klar til vinteren.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.