• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. oktober 2013 - Autobutler

Populære værksteder blandt bilejerne

Oversigt over de mest populære værkstedskæder

Find det foretrukne værksted  til din bil. Find det foretrukne værksted til din bil.

Autobutler

Danske bilejere har mulighed for at give værksteder karakterer, når de har fået udført en opgave gennem værkstedsportalen autobutler.dk. Værkstedskæderne klarer sig rigtig godt.

20.000 danske bilejere har valgt at bedømme det arbejde, de har fået udført gennem værkstedsportalen autobutler.dk, og de store kæder viser sig at klare sig rigtig godt. På en skala fra 1 til 5 har ingen af de store kæder, hvis værksteder har opnået minimum 100 bedømmelser, fået en gennemsnitskarakter under 4,4.

”Kæderne får generelt rigtig gode bedømmelser med på vejen, og de gode karakterer viser, at der er hård konkurrence om at levere kvalitet. Kunderne går nemlig i høj grad efter kvalitet, geografisk nærhed og god dialog, ikke kun en god pris”, siger Christian Legêne, partner og adm. direktør i værkstedsportalen autobutler.dk.

Mekonomen topper et tæt felt

Bedst af alle kæder klarer Mekonomen Autoteknik sig med en gennemsnitsbedømmelse på 4,56. Der er dog ikke den store forskel på top 10 listen, da forskellen på nr. 1 og nr. 10 blot er på 0,08 point.

”De store udsving ses mere fra værksted til værksted end fra kæde til kæde. Vi tager det ret ensartede resultat mellem kæderne som et udtryk for, at der er hård konkurrence om at levere kvalitet”, tilføjer Christian Legêne.

Besøg Autocoms online bilauktion

Top 10 værkstedskæder på en skal fra 1 til 5 ifølge brugerne af autobutler.dk
Mekonomen Autoteknik: 4.56
BilXtra: 4.56
Euromaster: 4.55
Din Bilpartner: 4.55
Super Dæk Service (SDS): 4.52
FIRST STOP: 4.52
AutoMester: 4.50
AutoPlus: 4.49
AutoPartner: 4.48
Hella Service Partner: 4.48

*Der er kun medtaget værkstedskæder som har fået minimum 100 brugeranmeldelser.

Hvordan det virker
Når en bilejer har fået løst en opgave der er formidlet gennem autobutler.dk, får kunden en opfordring til at bedømme værkstedet. Det sker, mens de har værkstedsbesøget i klar erindring. Alle bedømmelser er med andre ord tilknyttet et stykke faktisk udført arbejde. 93.244 bilejere har siden portalens fødsel i august 2010 kunnet bedømme værkstederne, og gennemsnittet fra de knap 19.000 bilejere, der har gjort det, er for værkstedskæderne 4,49 ud af 5 mulige point. Ingen værkstedskæder har fået en gennemsnitlig bedømmelse under 4,4.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.