• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. september 2013 - KIA

KIA Niro koncept

Konceptbilen KIA Niro præsenteres i Frankfurt.

Præsentationen af KIA Niro i Frankfurt vil give en indikation af kundernes respons på fremtidens modeller i vores showrooms. Præsentationen af KIA Niro i Frankfurt vil give en indikation af kundernes respons på fremtidens modeller i vores showrooms.

KIA


Den nye KiA Niro
KIA har bekræftet, at koncernens nye dramatiske europæiske konceptbil, der bliver præsenteret i forbindelse med udgave nr. 65 af den internationale biludstilling (IAA) i Frankfurt, får navnet KIA Niro.
 
KIA Niro giver et hint om en mulig kommende bil i B-segmentet, som skal tage udfordringerne i de urbane miljøer op med stil og vedholdenhed. Den giver samtidig et indblik i en innovativ ny drivlinje, når den præsenteres den 10. september.  Bilen er designet hos KIAs designstudio i Frankfurt – mindre end en kilometer fra IAA – under ledelse Gregory Guillaume, som er koncernens europæiske chefdesigner. 
 
Drillesyg karakter
Som svar på enhver udfordring, som den selvbevidste moderne bilist kan finde på at komme med, kombinerer Niro en drillesyg karakter med en robust og markant, men flot, karrosseriform, hvor der er anvendt kontrastmaterialer som fx rustfrit stål i kompakte og målbevidste dimensioner.
 
KIA Niro er en udløber af KIAs faste målsætning, om at skabe nye muligheder med kompakte biler til de individualistiske og krævende bilejere, for hvem størrelsen betyder noget, og den er udstyret med fascinerende elementer, som ikke altid forbindes med mindre biler, og det hele er skabt i Europa med særlig fokus på europæernes smag og forventninger.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.