• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. august 2013 - BMW

BMW i3 på catwalken

BMW i3 var gæst til Copenhagen Fashion Show.

BMW i3 bliver lanceret i Danmark i maj måned 2014. Forhandlingen vil foregå via Jan Nygaard AS, som er autoriseret BMW forhandler i Lyngby nord for København. BMW i3 bliver lanceret i Danmark i maj måned 2014. Forhandlingen vil foregå via Jan Nygaard AS, som er autoriseret BMW forhandler i Lyngby nord for København.

BMW


Mest bæredygtige bilproducent
BMW’s kommende elbil, BMW i3, var gæst ved den anerkendte designer David Andersens Haute Couture show i Odd Fellow Palæet.
BMW i3 var eksklusivt på plads på catwalken som en naturlig sammenhæng mellem BMW’s titel som den mest bæredygtige bilproducent og David Andersens bæredygtige kollektion.

David Andersen er internationalt anerkendt for sine couture kreationer til blandt andre Kronprinsesse Mary og klimaminister Martin Lidegaard. David Andersen designer og producerer modetøj, hvor der i valget af materialer er taget mest muligt hensyn til miljø og bæredygtighed. I produktionen indgår blandt andet papir lavet af sten, metervarer fra tidligere produktioner og jerseystoffer i Tencel, der fremstilles af fibre fra træ.
 
Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Født som en elbil
Ren køreglæde fra I til Z BMW i3 er en elbil, der er født som en elbil. Altså ikke en eksisterende BMW model, der er modificeret til at køre på el. BMW i3 er tænkt, udviklet, bygget og optimeret til el. Den er et studie i nytænkning, nye teknologier og nye materialer – fra kulfiberforstærket plast og bæredygtige genbrugsmaterialer til aluminium og certificeret eukalyptustræ.
 
Bilen er 3.999 mm lang, 1.775 mm bred og 1.578 mm høj. Den yder 170 hk og har et drejningsmoment på 250 Nm. Rækkevidden er angivet til mellem 130 og 160 km på en opladning og ved hjælp af BMW’s ECO PRO-system er rækkevidden helt op til 200 km. Accelerationen fra 0-100 km/t foregår på 7,2 sekunder og tophastigheden er 150 km/t.

BMW i3 bliver lanceret i Danmark i maj måned 2014. Forhandlingen vil foregå via Jan Nygaard AS, som er autoriseret BMW forhandler i Lyngby nord for København. Prisen for BMW i3 er kr. 282.000 + levering.

Besøg forsikringsoversigten her!
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.