• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. juli 2013 - Audi

Stor succes for Audi

Bedste første halvår nogensinde for Audi.

Første halvår af 2013 blev en gennemført succes for Audi, som herhjemme har haft 2.894 indregistreringer og på verdensplan har Audi udleveret 780.500 biler. Første halvår af 2013 blev en gennemført succes for Audi, som herhjemme har haft 2.894 indregistreringer og på verdensplan har Audi udleveret 780.500 biler.

Audi

Rekord mange indregistreringer

Audi i Danmark kan med 2.894 indregistreringer se tilbage på det bedste første halvår nogensinde. Det er næsten 1.000 biler mere end de primære konkurrenter BMW og Mercedes. På verdensplan går det også godt for mærket med de fire ringe. Med 780.500 udleveringer er der ligeledes tale om det bedste første halvår i firmaets historie, og det er især markeder som England, USA og Kina, der bidrager til rekordsalget med den nye Audi A3 og de populære SUV-modeller.

Det positive salg i Danmark skyldes først og fremmest Audis succes i segmentet for kompakte premiumbiler, hvor danskerne har taget rigtig godt imod både den nye Audi A3 og Audi A3 Sportback. Det tegner også godt for det kommende medlem af Audi A3 familien, Audi A3 Limousine, som vil være hos de danske Audi forhandlere til september.

Audi direktør Thomas Jöhncke har da også positive forventninger til andet halvår, hvor Audi traditionelt står stærkt med firmabiler. ”Vi oplever, at huspriserne endelig stiger, og det samme gælder forbrugertilliden. Det afspejler sig også ude i vores forretninger, og det glæder mig rigtig meget, at det er lykkedes os både at fastholdes loyale kunder og tiltrække nye. Det vil vi arbejde videre på i andet halvår, hvor vi fortsat vil have fokus på vores kundetilfredshed.”

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.