• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. juni 2013 - Skoda

Den nye SKODA Octavia

Ny SKODA Octavia Combi til intropris kr. 214.000.

Den nye Octavia Combi introduceres hos alle SKODA-forhandlerne i weekenden d. 15. – 16. juni. Den nye Octavia Combi introduceres hos alle SKODA-forhandlerne i weekenden d. 15. – 16. juni.

Skoda

Oplev den nye SKODA Octavia
Introduktionsprisen for den helt nye SKODA Octavia Combi starter på kr. 214.000. Octavia, som er den mest rummelige familiebil i sin klasse, opnåede de eftertragtede 5 stjerner i Euro NCAP kollisionstesten og har 9 airbags som standard. Octavia Combi introduceres hos alle SKODA-forhandlerne i weekenden 15. – 16. juni.

Priser
Den nye SKODA Octavia Combi kommer til en introduktionspris fra kr. 214.000 for en 1.2 TSI 86 hk med Active udstyr. Octavia fås med et bredt modelprogram, der tilbyder kunderne 4 forskellige benzinmotorer og 3 forskellige dieselmotorer. Alle motorer bortset fra 1.2 TSI 86 hk benytter sig af GreenTec teknologien med eksempelvis start/stop system og genvinding af bremseenergien, der forbedrer brændstoføkonomien og reducerer CO2 udslippet.
Ønskes mere udstyr kan man vælge udstyrsniveauet Ambition for en merpris på kr. 15.000. Det højeste udstyrsniveau Elegance er muligt for yderligere kr. 25.000 på toppen af Ambition prisen. Alle priser er ekskl. leveringsomkostninger og eventuelt laktillæg. Det komfortable DSG gearskifte koster kr. 20.000 i tillæg.

Besøg forsikringsoversigten her!

Udstyr
Den nye SKODA Octavia er særdeles veludstyret selv fra laveste udstyrsniveau. Eksempelvis har Octavia aircondition, el-ruder foran, el-indstillelige og opvarmede sidespejle og varme i forsæderne samt kørecomputer og splitbagsæde som standard. Sikkerheden er i top med hele 9 airbags samt antiudskridningssystemet ESC og de innovative nyheder Multikollisionsbremse og Kollisionsforberedelsessystem, der også er standard i den nye Octavia. Octavia fik de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs nyeste kollisionstest.

Infotainment
Octavia fås med Amundsen+ navigation med en 5,8” farve touch skærm, der har opkobling af mobiltelefonen til Bluetooth. Det mest avancerede infotainment system til den nye Octavia er Columbus, der er baseret på en 8” farve touch skærm med 3D navigation, DVD afspiller og en harddisk på 64GB. Begge systemer er med touch screen, hvor man kan bladre gennem menuen. Hvis du ønsker at fuldende infotainmentsystemet, kan du supplere med et sound system. Men så får du også 9 højttalere i kabinen, en subwoofer i bagagerummet og 570 watt i udgangseffekt!

Rummelighed
Den nye Octavia er bygget på den koncernfælles MQB platform, der har gjort det muligt for SKODAs ingeniører at arbejde med den indvendige del i den nye generation Octavia, så den nyeste model er rummelig som aldrig før. Det betyder endnu mere plads til både fører og passagerer, og et af klassens største bagagerum rummer nu helt op til 610 liter og 1.740 liter med nedfældede bagsæder.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

Smarte løsninger
Octavia rummer en lang række smarte løsninger, der gør det nemmere for ejerne i hverdagen. Eksempelvis isskraberen, der er placeret på indersiden af tankdækslet, så man slipper for at få sne og is på sæderne, når man åbner dørene for at få fat i isskraberen i handskerummet. Endvidere kan man få en affaldsposeholder til lommen i fordørene til alskens småaffald. En forhøjet bagagerumsbund, der gemmer alle småtingene og giver en ergonomisk læssehøjde kan fås som ekstraudstyr, og en måtte til bagagerummet, der har gummibelægning på bagsiden til eksempelvis haveaffald, er også en praktisk mulighed.

Tryghedspakker
Har man behov for tryghed udover de 2 års fabriksgaranti, tilbyder SKODA-forhandlerne tryghedsaftaler med 2 år eller 3 års løbetid. +2 år og 100.000 km koster kr. 4.995, +3 år og 100.000 km koster kr. 5.995, og har man et større kørselsbehov, kan man få en Tryghedsaftale, der omfatter +3 år og 150.000 km til kr. 6.995.

Generelt
Der kører i dag 37.000 Octavia på de danske veje. Octavia, som er en af de mest populære familiebiler i mellemklassen, blev kåret som Årets Bil i Danmark i 1997. Den nye Octavia Combi introduceres hos alle SKODA-forhandlerne 15. – 16. juni.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.