• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. juni 2013 - Toyota

Toyota tilbagekalder biler

242.000 biler tilbagekaldes med bremseproblemer.

Den japanske bilproducent Toyota tilbagekalder en kvart million biler af mærkerne Prius og Lexus, hvoraf de 30.000 er i Europa. Den japanske bilproducent Toyota tilbagekalder en kvart million biler af mærkerne Prius og Lexus, hvoraf de 30.000 er i Europa.

Toyota

Toyota tilbagekalder biler
Den japanske bilproducent Toyota har tilbagekaldt 242.000 biler af mærkerne Prius og Lexus, fordi de har problemer med bremserne, skriver virksomheden onsdag.

Bremseproblemet skulle ifølge firmaet ikke have medført skader.
Ejere af de to modeller, der blev produceret mellem marts og oktober 2009, har klaget over, at de skal trampe hårdere på pedalen, end de tidligere skulle.

En talsmand for selskabet fortæller, at materialernes svaghed har ført til revner, der har betydet, at nitrogen-gas er lækket ind til bremsevæsken. Det har haft betydning på bremserne effekt.
90 klager fra bilejere verden over har klaget over bremseproblemet til Toyota, men ingen skader er meldt.

Toyota tilbagekalder 117.000 biler i Japan, 91.000 i Nordamerika, 30.000 i Europa og 3.000 i Asien. Det er ikke første gang, Toyota tilbagekalder biler. Virksomheden har tilbagekaldt millioner af biler over de seneste år.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.