• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. maj 2013 - KIA

Venga opnår flot resultat

Stor ros til KIA Venga efter 100.000 km test.

KIA Venga opnår en andenplads af de i alt 97 biler Auto Bild siden 2000 har langtidstestet. Auto Bild konkluderede herefter, at Venga er ”en drøm for enhver bilkøber”. KIA Venga opnår en andenplads af de i alt 97 biler Auto Bild siden 2000 har langtidstestet. Auto Bild konkluderede herefter, at Venga er ”en drøm for enhver bilkøber”.

KIA

Flot resultat i langtidstest
Tysklands populære og højt respekterede bilmagasin Auto Bild har efter afslutningen af en 100.000 km fejlfri langtidstest, beskrevet KIA Venga som "en drøm for enhver bilkøber"
Efter at have kørt en KIA Venga 1.4 CVVT benzin model over en toårig periode, roste testkørerne dens rummelige familievenlige kabine, høj førerposition, let ind-og udstigning, fleksibelt bagsæde og den støjsvage motor under bykørsel.

Under hele testen krævede Venga ’ens motor ingen olie top-ups mellem service, gearkassen var meget pålidelig og bilens bremser bremsede godt med dets oprindelige bremseklodser og skiver efter de to år.

Med hjælp fra eksperter fra den uvildige tyske testinstitution DEKRA, brød magasinets testteam KIA Venga ned i dens mange komponenter, og undersøgte delene i detaljer. Her kunne de kun afsløre én mindre fejl - en revnet tågelygtepære, hvilket ville koste mindre end kr. 500,- og erstatte.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

Pålidelig og tilfredsstillende bil
Af de i alt 97 biler der har været udsat for Auto Bilds langtidstest siden 2000, har KIA Venga opnået en flot andenplads, og udmærker sig som en af de mest pålidelige og tilfredsstillende biler at eje.

I den seks-siders afsluttende rapport om KIA Venga, konkluderer Auto Bild: "Den problemfri KIA Venga – den bare kører og kører, fuldstændig pålideligt og uden brok. Den praktiske koreanske bil scorer et drømmeresultat, og bilens enkle tilgang til teknologi gør den til en rollemodel, et nyt benchmark – det der ikke er der, kan ikke gå i stykker."

I Danmark har den danske KIA importør, siden lanceringen i april 2010, solgt 1.326 KIA Venga, hvilket udgør 12 % af de i alt 11.264 solgte enheder i MPV-B segmentet i perioden.

Søg brugt KIA Venga her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.