• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. maj 2013 - KIA

Populær model som VAN

Den helt nye KIA pro_cee’d tilbydes nu som VAN.

På baggrund af en stadig stigende efterspørgsel for den helt nye KIA pro_cee’d som VAN, lancerer KIA nu modellen som varevogn. På baggrund af en stadig stigende efterspørgsel for den helt nye KIA pro_cee’d som VAN, lancerer KIA nu modellen som varevogn.

KIA

KIA præsenterer pro_cee’d VAN
Hos KIA tror vi på, at modellen grundet sit sporty og dynamiske design vil appellere til en ny kundegruppe, som ikke nødvendigvis har behov for bagsædepladsen - men i større grad fokuserer på den totale omkostning ved køb af ny bil.

Ved køb af en pro_cee’d VAN med en KIA forsikring samt historisk lave finansieringsmuligheder er det et attraktivt bilkøb med totalomkostninger på et meget lavt niveau. Med en pro_cee’d VAN i C-segmentet, udvider KIA et allerede stærkt program i C-segmentet med et skarpt varevognsprogram i form af både 3-dørs og SW varianter.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Levering primo juli 2013
Bilen vil rent praktisk blive godkendt som VAN i slutningen af juni. Det er derfor ikke muligt på
nuværende tidspunkt at få leveret bilen som VAN, men den kan allerede nu bestilles hos KIAs autoriserede forhandlere til levering primo juli.

KIA forventer, at alle dele til ombygning er på lager ultimo juni, og umiddelbart efter er vi klar til ombygning af bilerne. Ombygningen foretages på vores distributionslager i Snoghøj, ligesom KIAs øvrige VAN program. Ombygningssættet vil stort set være identisk med det vi kender fra cee’d sw VAN, og pro_cee’d VAN er ligesom sw VAN udstyret med dobbelt væg som standard.

KIA har valgt at tilbyde pro_cee’d VAN i alle motor -og udstyrsvarianter, og specifikationsmæssigt vil pro_cee’d VAN være identisk med pro_cee’d varianten på hvide plader.

Besøg bilforsikringsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.