• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. maj 2013 - BMW

Den nye BMW 5-serie

BMW klar med 5-serie Sedan, Touring og Gran Turismo

BMW er klar med priserne på alle de nye modeller i 5-serien i juni måned. BMW er klar med priserne på alle de nye modeller i 5-serien i juni måned.

BMW

BMW 5-serie en global succes
Der er allerede solgt over en million enheder af den nyeste generation af BMW 5-serien, og fra juli måned kan alle tre BMW 5-serie modeller fås i en opdateret version. Kendetegnene for de nye modeller er dynamik, komfort, effektivitet, design og innovation.

På BMW 5-serie Sedan og Touring er der tilføjet konturlinjer omkring BMW nyrerne og nye luftindtag. Bagskærmen og baglygterne er ligeledes fornyet, alt sammen for at understrege det sportslige design. Indvendigt er der også små designændringer, blandt andet har iDrive kontroldisplayet fået kromliste og handskerummet er blevet større.

BMW 5-serie Gran Turismo har en opdateret front og nydesignet bagende, som skaber en længere og lavere profil. Dette giver samtidig plads til en udvidelse af bagagerummet med hele 60 liter, så det nu rummer 500 liter.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Der er nye farvemuligheder både udvendigt og indvendigt for alle modeller.
Rent motormæssigt har serien også fået en overhaling, hvilket betyder optimeret brændstof-forbrug. Alle modeller opfylder allerede kravene til EU6, som først træder i kraft til september 2014. Dieselmodellerne er som standard udstyret med BMW BluePerformance-teknologi.

Som tillæg til Brake Energy Regeneration, automatisk start/stop-funktion, gearskiftindikator og ECO PRO-mode inkluderer BMW EfficientDynamics nu også en ”coasting”-funktion (automatgearkasse), som afbryder transmissionen så snart føreren slipper speederen ved en hastighed mellem 50 og 160 km/timen. Dette tillader bilen at ”glide” hen ad vejen uden motorbremse og med minimalt brændstofforbrug. 

Besøg billånsoversigten her!

BMW klar med ny motorvariant
Den nye BMW 5-serie byder velkommen til en ny motorvariant: BMW 518d, med en firecylindret dieselmotor med BMW TwinPower Turbo og 143 hestekræfter, som kan bestilles til Sedan og Touring. Bilen kører 22,2 km per liter diesel og udleder kun 119 g CO2 per kilometer.
Topmodellen BMW 550i er udstyret med en V8 motor med BMW TwinPower Turbo og 450 hk.

Motorprogrammet i Sedan og Touring indeholder nu fire benzin (520i, 528i, 535i og 550i) og fem dieselmotorer (518d, 520d, 525d, 530d og 535d) samt to BMW M Performance biler: BMW M550d xDrive Sedan og BMW M550d xDrive Touring. For Gran Turismo er der to benzinudgaver (535i og 550i) og tre diesel (520d, 530d og 535d).

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

Xenon-lygter er standard på alle tre modeller, mens adaptive LED forlygter indtager en plads på ekstraudstyrslisten for første gang sammen med LED tågelygter. På ekstraudstyrslisten finder man også Comfort Access-systemet, som åbner bagklappen ved en simpel bevægelse af foden under bagklappen og BMW Night Vision-systemet, som genkender både mennesker og dyr i mørket.

Ved samme lejlighed opdateres den nuværende BMW M5 med nye M detaljer og ligeledes nye farvekombinationer. BMW M5 har en 4,4-liters V8 motor med M TwinPower Turbo og imponerende 560 hestekræfter. Priserne på alle de nye modeller vil være klar i juni måned.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.