• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. maj 2013 - Toyota

Mere udstyr til Yaris

Toyota Yaris med mere stil for 115.998 kr.

Toyota Yaris blev i fjor den mest populære bil i den næstmindste bilklasse og kan fås med tre forskellige motorteknologier i form af benzin-, diesel- eller hybridmotor. Toyota Yaris blev i fjor den mest populære bil i den næstmindste bilklasse og kan fås med tre forskellige motorteknologier i form af benzin-, diesel- eller hybridmotor.

Toyota

Nyt ekstraudstyr til Yaris
Toyota introducerer en særlig attraktiv udstyrsudgave med navnet Yaris T1 Style, der gør den rummelige minibil mere stilfuld med lækkert ekstraudstyr og en sjov og brændstoføkonomisk 1.0 liters benzinmotor, som kører op til 20,8 km/l.

En helt ny og stilfuld udgave af Toyota Yaris har netop set dagens lys. Yaris T1 Style, som den nye udgave hedder, udmærker sig med bl.a. 15” fælge, tågeforlygter, mørktonede ruder bag, lædergearknop og indfarvede dørgreb og el-sidespejle med varme. Faktisk får man ekstraudstyr for 10.000 kr. i Yaris T1 Style, men betaler reelt kun 1.000 kr. for det.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Samtidig sørger den charmerende tre-cylindrede 1.0 liters benzinmotor for, at tiden bag rattet bliver så sjov som mulig. Den brændstofbesparende motor udmærker sig ved et gennemsnitligt brændstofforbrug på op til 20,8 km/l, hvilket altså gør ejerskabet af Yaris T1 Style til en fornøjelse ikke bare køremæssigt men også rent økonomisk.

Yaris T1 Style koster næsten det samme som den billigste udgave af Yaris, der i dag kan fås fra kun 114.995 kr. Den lave pris kombineret med det lækre ekstraudstyr, der giver Yaris et mere sporty udseende, er med til at gøre den yderst attraktiv.

”Vi oplever, at mange købere af de allermindste biler til sidst ender med at betale op til 120.000 kr. for deres nye bil. Det kan man altså nu få en helt ny, smartere og større Yaris for, hvor der både er mere komfort og plads til prisen,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Besøg forsikringsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.