• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. maj 2013 - bilpriser.dk

Advarsel mod vurderinger

De lyssky bilvurderinger fortsætter!

Pas på vurderingstjenester med navne som bil-pris.com og auto-pris.com. Pas på vurderingstjenester med navne som bil-pris.com og auto-pris.com.

Autocom.dk/bilpriser.dk

Pas på disse vurderingstjenester
Bilvurderings-tjenester under navne som bil-pris.com og auto-pris.com fortsætter deres lyssky metoder. De udsender i øjeblikket uopfordrede emails og sms'er til uforstående bilejere med besked om, at der er ved at blive foretaget en vurdering af deres bil - mod betaling naturligvis!

Mange fortvivlede bilejere tror fejlagtigt, at disse vurderingsydelser kommer fra bilpriser.dk, hvor danskerne siden 1999 har foretaget gratis bilvurderinger.

Vores søsterselskab autocom.dk, som også foretager gratis bilvurderinger for deres auktionskunder, modtager ligeledes henvendelser fra bilejere, som undres over de uopfordrede henvendelser.

DR/Kontant har tidligere lavet research på bagmændene, og journalisterne vil fortsat gerne modtage informationer om de gener forbrugerne udsættes for. Du kan se udsendelsen fra d. 2. april 2013 her:

Snydt når du sælger bil!

Læs Forbrugerrådet Tænk artikel her!

Læs også "Pas på disse vurderinger" her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.