• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. maj 2013 - SEAT

Nyheden SEAT Toledo

Den nye Toledo er hverken minibil eller stationcar.

Priserne for den nye Toledo starter ved kr. 154.900, og den introduceres sidst i juni. Priserne for den nye Toledo starter ved kr. 154.900, og den introduceres sidst i juni.

SEAT

Prisdyk i mellemklassen
Det er ikke alle bilkøbere, der kan nøjes med en minibil eller måske ønsker en rummelig stationcar med meget plads. Og til de, der ønsker plads midt i mellem, kan SEAT nu tilbyde den nye SEAT Toledo. En bil i mellemklassen med 550 liter baggagerum til en pris fra kr. 154.900.

Søg brugt SEAT Toledo her!

SEAT har produceret over 860.000 styk af de første to Toledo-modeller, der har været en overvældende succes for den tyske spansker. Og nu kan SEAT så præsentere den nye Toledo, der hverken er en minibil eller en stationcar. Og det er netop pointen med den nye Toledo, der har ekstraordinært meget plads for sin klasse, lyder det fra SEATs direktør i Danmark.

Der er masser af bilkøbere, der af pladshensyn ikke kan nøjes med en minibil, men hellere synes om at køre en stor stationcar. De vil gerne have god plads midt imellem. Og det får de med Toledo, der både har et fantastisk design og samtidig gemmer på de funktionelle dyder fra en hatchback og stationcar, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Mere plads end du har behov for
Med en længde på 4,48 m er den nye Toledo 4 cm længere end forgængeren fra 2004 og har en stor, bredt åbnende bagklap. Den forholdsvis lange akselafstand giver udover god plads til bagage og masser af benplads til alle i bilen.
Den nye SEAT Toledo appellerer til kunder, der er på udkig efter en praktisk og prisbillig hatchback med masser af plads – uden at skulle give afkald på SEATs kendetegn: Elegant design og dynamisk køreglæde, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk
 
Bedst i klassen på emission
Når det gælder forbrugs- og emissionstal er Toledo blandt de bedste i klassen. Toledo-kunder kan således vælge mellem de allernyeste motorer fra Volkswagen Group.
Højdepunkterne omfatter yderst effektive TSI-benzinmotorer på 1,2 og 1,4 liter og en 1,6-liters common rail-TDI-motor. En 7-trins DSG-dobbeltkoblingsgearkasse fås i kombination med de mest kraftfulde benzinmotorer.

Benzin-versionen af Toledo udleder kun 116 g CO2 pr. km. Ecomotive-versionen, som er TDI-dieselmotoren, der leverer 105 hk fra en slagvolumen på 1,6 l – byder på en værdi, som er bedst i klassen – nemlig 104 g/km.

Den standardmonterede sikkerhedspakke til alle SEAT Toledo-modeller omfatter frontairbags til fører og forsædepassager, sideairbags foran og airbags, der beskytter hoved/overkrop, og er naturligvis tildelt 5 stjerner i den krævende Euro NCAP-test. De endnu mere veludstyrede Reference- og Style-udstyrsvarianter byder på mere udstyr på områderne komfort og design.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.