• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. maj 2013 - Ekstra Bladet

Politibil til 8 millioner

Politiet i Dubai har købt en Aston Martin One-77.

One-77 er en Aston Martin-superbil, der kun bliver produceret i 77 eksemplarer. Om Dubai har købt den af en konkursramt olie-sheik eller direkte ab fabrik vides ikke. Foto: Dubai politi. One-77 er en Aston Martin-superbil, der kun bliver produceret i 77 eksemplarer. Om Dubai har købt den af en konkursramt olie-sheik eller direkte ab fabrik vides ikke. Foto: Dubai politi.

Ekstra Bladet

25 millioner på danske plader
Selvom politistyrken i Dubai i forvejen råder over en Dodge Charger, en BMW 5, en Bentley, en Mercedes-Benz SLS, en Ferrari FF og en Lamborghini Aventador er det som om, at der mangler noget. 

Men nu har politiet heldigvis fundet den manglende brik til indsatsstyrkerne på strandpromenaden. Nemlig den umanerligt eksklusive Aston Martin One-77 - og bilen bliver vist frem i morgen ved et arrangement i Dubai.

Rygterne fortæller, at der er tale om en såkaldt Q-model med ekstra kulfiber i kabinen - og at bilen desuden får et HD-kamera, som kan optage synderne i aktion.
Bilen står i omkring 8 millioner danske kroner - og ville, hvis den skulle på danske plader, løbe op i omkring 25 millioner kroner.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Besøg forsikringsoversigten her.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.